Снимка показва момента, в който жена небрежно пука цигара и

...
Снимка показва момента, в който жена небрежно пука цигара и
Коментари Харесай

Зловещо убийство! Тя разпра корема на гаджето си, а светът я обожава СНИМКИ 18+

Снимка демонстрира момента, в който жена повърхностно пука цигара и употребява телефона си до окървавеното си бивше гадже, откакто се твърди, че го е намушкала с нож и го е умъртвила, написа DailyStar.

Изцапа с кръвта на някогашния си другар Феникс Луна, Юка Такаока умерено вади мобилния си телефон и се обажда на собствен другар.

21-годишната жена изобщо не трепва, до момента в който Феникс лежи гол с разпорен стомах върху плочките зад нея.

Дни преди хипотетичното нахлуване двойката се е преместила в апартаментен комплекс Шинджуку Уорд в Япония, където се твърди, че се е случил хипотетичният случай.

И Луна, и Такаока работели в област Кабукичо, която е цялостна с проститутки и стриптийз питейни заведения, и се счита, че Такаока се вбесила една вечер на девойките, които флиртували с гаджето й.


Според отчетите в нощта, в която Такаока е намушкала Феникс, тя разкрила интимна фотография на телефона му и изпаднала в невиждана гняв.

Странното е, че, вместо хората да се извърнат към Такаока, тя става известна и клиентите даже я считат за сензация.

Репортер, основан в Токио, приписва известността на Taкaoкa на аниме воин.

Той споделя: "Причината за известността на Такаока онлайн се корени в концепцията, че тя е олицетворение в действителния живот на "яндере " воин от света на анимето. Такъв темперамент нормално е женски и се обръща към убийствено принуждение в търсене на обич ".


В японската просвета "яндере " нормално приема формата на сладка ученичка, която в последна сметка става нападателна и постоянно убива.

Според локалните медии Такаока е споделила на полицията: „ Тъй като го обичах толкоз доста, не можах да му оказа помощ. След като го убих, аз също желаех да умра. "

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР