снимка pixabayСънародниците ни, които работят в Гърция, имат право да

...
снимка pixabayСънародниците ни, които работят в Гърция, имат право да
Коментари Харесай

В Гърция раздават безплатни ваучери за почивка, на българите също се полагат

снимка pixabay

Сънародниците ни, които работят в Гърция, имат право да се възползват от безплатните гръцки ваучери за отмора. Идеята е на гръцкото Министерство на труда и обществените грижи, съобщи БНР.

Увеличени са средствата по стратегия „ Туризъм за всички “, осведомят от гръцкото обществено министерство. Над 300 000 души имат право на безвъзмездна отмора от 6 нощувки дружно със фамилията. Условието е претендентите да се работили и плащали осигуровки за най-малко 50 работни дни през 2020 година.

Право на безвъзмездна отмора имат и българите, които дават отговор на изискванията. Безработните и майките в отпуск за развъждане на дете също са в тази категория.

Нощувките се усилват на 10 при резервация на хотел на част от егейските острови, наранени от мигрантската рецесия, както и за област Еврос.

Целта на програмата „ Туризъм за всички “ е да се помогне за отмора на обществено слаби фамилии и безработните. Тази година за първи път се поема и 70% от цената на фериботните билети, в случай че се резервира хотел на островите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР