Снимка PixabayОвен Днес Вашата половинка ще се стреми да реши

...
Снимка PixabayОвен Днес Вашата половинка ще се стреми да реши
Коментари Харесай

Интересно делово предложение за рака в понеделник, загуби за везните

Снимка Pixabay

Овен
Днес Вашата половинка ще се стреми да реши всичко вместо Вас. И дори ще съумява сполучливо да го прави. Ако, несъмнено, Вие и дадете тази опция. Но в случай че желаете да покажете себе си пред близките,а и да издемонстрирате своята самостоятелнст, най-добре е незабавно да кажете на обичания човек: „ Не! ”, с цел да може и да не стартира да прави нещо вместо Вас. Иначе няма да можете да го спрете. 
 
Телец
За да осъществите проектите си за този ден, няма да Ви доближи някаква дреболия. Незначителна дреболия, която обаче ще се окаже доста значима... Това ще рече, че Вашето персонално благополучие се отсрочва за неопределен срок. Да се надяваме, че няма да е за дълго.

Близнаци
Днес Вашият обичан човек ще бъде доста раним и схватлив, което много ще усложни за Вас процеса на другарство с него: ще се наложи непрекъснато да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и изобщо да му оказвате всякаква морална поддръжка. Това ще се окаже не елементарно, само че належащо.

Рак
Ще получите забавно делово предложение. То ще стане самобитно предизвикателство и ще се наложи да положите не малко старания, с цел да оправдаете упования на новите сътрудници. Съвместната работа няма да е лесна, само че ще научите доста, ще получите скъп опит, а дружно с това и известност на човек, на който е по силите на практика невъзможното. Вечерта е прелестно време за сантиментални срещи. Готови сте за смели опити и откровени самопризнания, а приятните „ сърпрайзи ” от Вашата „ половинка ”, няма да Ви карат дълго да чакате.

Лъв
Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще би трябвало пламенно да се заемете с работа, с цел да помогнете на останалите. Трябва да станете пълководец на играта, заслужен за удивление. Дори и да не сте във екстаз от вероятностите да отложите своята ;лична работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата лична. В края на крайщата всички Ваши жертви ще надделелят над възприятието за нужда, а от това ще придобиете по-голяма убеденост в себе си.

Дева
Трябва да сте подготвени за решителни дейности, тъй като тъкмо такива ще изисква обстановката. Постарайте се да намерите подобен прийом за превъзмогване на компликациите, който да устройва и Вас, и хората, които Ви заобикалят. За страдание, колкото и да се стараете, все в някаква степен нечии ползи ще се наложи най-малко отчасти да бъдат подценени. Доста грижи и задължения ще имате по отношение на подготовката и организацията на някакви фамилни мероприятия. Колкото по-рано поемете ролята на водач и началник, толкоз по-бързо ще се намерят помощници и съдружници. Така че се постарайте, да не хабите времето си на вятъра.

Везни
Денят е обвързван с финансови загуби, неудачни действия и вложения. Склонни сте да харчите повече, в сравнение с можете да си позволите, а предстоящите приходи ще се бавят, тъй че ситуацията може да бъде несъмнено като нежелано. От позиция на работата, денят не е неприятен. Възможни са забавни настоятелен оферти и срещи с хора, които са заинтересувани от съдействие с Вас. Втората половина на деня ще е обвързвана с сантиментални прекарвания. През това време може да се зародят нови увлечения, а не е изключено и да се възродят остарели привързаности. Стабилните двойки ще прекарат деня доста прелестно.

Скорпион
Усещате, че през днешния ден виталните Ви сили са на привършване и сте обхванати от дискомфорт. Извеодът е, че би трябвало да намерите време да си починете и да се „ реформирате ” вътрешно. Прекрасната Ви вътрешен глас ще Ви докара до верни решения в професионалната сфера. За препоръчване са независими занимания, свързани с образованието Ви. Нужно Ви е, да си осигурите най-малко малко време, в което да сте сами.

Стрелец
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.

Козирог
Редно е да деянията схващане към членовете на фамилията внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие откровено считате това за нелепост и сте склонни да ги наградите към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане забавно, а полученият резултат очевидно ще оправдае напъните.

Водолей
Днес би трябвало преди всичко да разчитате единствено на себе си, на личната си логичност и вътрешен глас. Възможно е обкръжаващите в действителност да желаят да Ви оказват помощ, само че да не разбоират, от какъв жанр поддръжка се нуждаете. Не неприятен ден за запознанства, в който може да проявявате самодейност и да форсирате развиването на връзките. Днес бързо и правилно ще взимате решения за това, кое Ви подхожда, и кое –не. Може да вършиме покупки, защото харчите парите доста рационално. Ако се стремите към обновяване, започнете със личния си имидж.

Риби
В живота Ви стават прекомерно доста неща, само че това не е за удивление, защото Вие съществено сте се заели с промени. Може обстановката да се развие непредсказуемо, само че все-пак се постарайте да преодолеете тези компликации. Всички промени са стрес, та дори и тези, които са път към реализиране на по-добро. Може да се наложи да измененията старите настройки и модели на държание, които са останали непроменени прекомерно дълго време. Запазете успокоение: доста скоро всичко ще се подреди.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР