Снимка PexelsСЗО прогнозира кога ще приключи пандемията: Светът ще се

...
Снимка PexelsСЗО прогнозира кога ще приключи пандемията: Светът ще се
Коментари Харесай

Пандемията ще приключи в началото на 2022 г. според СЗО

Снимка Pexels

СЗО предвижда по кое време ще завърши пандемията: Светът ще се оправи с пандемията при започване на 2022 година, само че това не значи, че ще изчезне самият ковид. Това допусна шефът на европейското районно бюро на СЗО Ханс Клуге в изявление, поместено през днешния ден в немския в. " Велт ", съобщи ТАСС.

" Предполагам, че 2021 година ще бъде още една година на Коронавирус. Сега обаче можем по-добре да предсказваме събитията и да ги управляваме. През 2020 година имаше единствено неизясненост и в областта на опазването на здравето, и в областта на политиката. Година по-късно знаем доста повече, имаме принадлежности, диагностични стратегии, ваксина. В моята активност е значимо предварителното обмисляне. Затова считам, че при започване на 2022 година пандемията ще остане в предишното, само че това не значи, че ще си отиде самият вирус ", споделя специалистът пред " Велт ", съобщи Българска телеграфна агенция. 

Представителят на СЗО приканва за самообладание, що се отнася до имунизацията: " Отначало търсенето постоянно надвишава предлагането. Не може да се имунизират едновременно жителите на цялата планета ". По думите на Клуге, " по всичко проличава, неизбежно " е хората в Европа да получат през лятото имунизационни паспорти, макар че това не е рекомендация на СЗО.

Клуге схваща, че " политическата действителност " приказва в интерес на тези документи, само че персонално той има подозрения. " Не знаем какъв брой време се резервира имунитетът " след имунизирането, аргументира се той. " Освен това имунизационният паспорт ускорява неравенството ", споделя представителят на СЗО.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР