Снимка: PexelsСериозните въведени противоепидемични мерки срещу Ковид в цял свят

...
Снимка: PexelsСериозните въведени противоепидемични мерки срещу Ковид в цял свят
Коментари Харесай

Въприкет строгите мзерки, в много страни ситуацията с Ковид остава тревожна

Снимка: Pexels

Сериозните въведени противоепидемични ограничения против Ковид в целия свят не са дали чак толкоз тголям резултат. В доста страни обстановката остава тревожна, оповестява Българска национална телевизия.

Френските управляващи признаха, че е доста евентуално строгата карантина да остане в действие и след 15 декември. Причината - броят на новозаразените с COVID-19 не понижава с мечтаното движение.

Като цяло, новите случаи на коронавирусна зараза в Германия понижават. В Бавария обаче, където смъртните случаи са най-вече, от на следващия ден евентуално ще влязат в действие нови, по-строги ограничавания.

Според Световната здравна организация имунизацията против COVID-19 не би трябвало да бъде наложителна. Трябва интензивно да се изясняват изгодите от нея, допълват здравните специалисти. Според тях, смъртността в резултат на болестта в Съединени американски щати е шокираща за страна с толкоз мощна и развита здравна система. Според основния епидемиолог на страната - Антъни Фаучи, коледните празници ще са най-голямото предизвикателство за справяне с пандемията на локално равнище.

В световен мащаб броят на инфектираните към този момент е над 67 милиона и половина, като близо 15 милиона от случаите са в Съединени американски щати.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР