Снимка PexelsОвен Днес не трябва прекалено много да се надявате

...
Снимка PexelsОвен Днес не трябва прекалено много да се надявате
Коментари Харесай

Лъвът трябва да мисли за нови възможности, а Телецът да не се поддава на провокации

Снимка Pexels

Овен
Днес не би трябвало прекомерно доста да се надявате на своето омагьосване и умеене да убедите Вашия обичан човек в каквото и да било, с помощта единствено на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден сходно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, в случай че се добави и усмивка към тях... 

 
Телец
Да запазите душевното равновесие и да не се поддавате на провокации - това е основната Ви задача за този ден. Ако съумеете да се справите с това, въздействието на отрицателните трендове ще бъде минимално. За страдание е прекомерно евентуално през днешния ден да изневерите на нормалното си крепко мислене и да допуснете доста досадни неточности. Избягвайте спорове и разногласия с авторитетни хора. В противоположен случай рискувате да си осигурите съвсем всевластен зложелател. Възможно е да се разочаровате от човек, който дълго време сте харесвали, само че това не е неволя – скоро ще се породи благосклонност към по-достойна персона.

Близнаци
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за съществени проблеми в персоналния Ви живот. Да се схващат с Вас ще могат смо извънредно търпеливите и отстъпчиви хора, само че и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дълготрайно обмисляне на персоналния и фамилен бюджет. Денят е подобаващ за разходки, за занимания със спорт на чист въздух, и изобщо за деен отдих. Може да не се страхувате от досада – сами знаете, че на драго сърце приемате развлечения за себе си и за другари.

Рак
Днес диалогът с Вашия обичан човек може да се окаже доста тежък и няма да донесе наслаждение нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто нужен, с цел да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно значимо и преференциално решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв
Чувствате, е на процедура в работата сте попаднали в задънена улица.. Това не е най-приятното положение, само че в случай че обсъдите своите отдавнашни фантазии,, още веднъж ще усетите вяра. Открити сте за нови хрумвания, само че доста мощно Ви напряга възприятието, че би трябвало неотложно да вземете решение по този мотив. Ангажирайте мозъка си и креативното решение единствено ще се появи...

Дева
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.

Везни
Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете измежду цялата блъсканица невъзмутим придружител. Малко реалксация и отмора с индивида, с който се чувствате свободно, ще възвърне Вашето успокоение. Тихото кафе или даже дома(„..доме, доме, сладки доме ”), могат да се окажат най-хубавите хрумвания. Когато мълчанието не е по-приятно от диалозите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

Скорпион
Денят ще бъде сполучлив и събитията ще се подреждат в интерес на Скорпионите. Ако имате опция, ангажирайте всеобщото внимание, реализирайте потребни запознанства и покажете по допустимо най-подходящия метод своите постижения, гении и качества. Интересът на противоположния пол към Вас ще бъде голям. Вероятни са забавни срещи и сантиментални увлечения. Влюбените ще могат да реализират естетика и взаимно схващане, както и да преодолеят отдавнашни различия. Бъдете деликатни при пътувания.

Стрелец
Днес на Вашия обичан човек ще бъде много комплицирано да се оправи с тези задания, които сте му сложили и за задачата ще си потърси подпомагане извън. Ако по принцип не желаете непознатите хора да са отдадени във Вашите проблеми, би трябвало да се уговорите още в този момент.

Козирог
За Вас това няма да е най-лекия и прелестен ден: ще донесе доста недоразумения и неловки обстановки, пораждащи напрежение в връзките. Помнете, че е по силите Ви да запазите мира в фамилията. Наистина, ще се наложи да се постараете много, само че резултатът ще е задоволителен. Романтична среща няма да оправдае Вашите упования, само че пък ще Ви даде опция да узняате нещо ново за себе си. Поради намаленият витален капацитет през днешния ден, би трябвало да сте изключително деликатни към своето самочувствие. Откажете се от нездравословните привички и си спомнете за изгодата от пресните плодове и зеленчуци. Откажете се от консервите.

Водолей
Постарайте се да се задържите на позициите, които сте съумели да завоювате в навечерието на този ден: има заплаха в противоположен случай да загубите напълно неотдавнашни свои придобивки. Не се отпускайте и не се надявайте на удобно стичане на събитията, както и на това, че ще Ви върви във всичко, което се отнася до професионалната Ви реализация, сами ще бъдете пръста на ориста. Потърсете за съвет и помощ по-възрастни свои близкаи: няма да Ви бъде ненужно. Вероятно е прелестно пътешестване в хубава компания, само че през втората половина на деня.

Риби
Най-добрата импровизация е тази, която подробно е отрепетирана. Днес това предписание е в цялостна мощ за Вас. Спонтанните решения няма да оказват помощ за възстановяване на Вашия персонален живот. Затова звездите предлагат, деликатно да обмисляте всичко, и да действате по авансово направения проект.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР