Снимка PexelsНационалната агенция за приходите временно преустановява възможността за плащания

...
Снимка PexelsНационалната агенция за приходите временно преустановява възможността за плащания
Коментари Харесай

Заради превключване на информационни системи: Без плащания на ПОС терминал до 10 януари иска НАП

Снимка Pexels

Националната организация за приходите краткотрайно прекратява опцията за заплащания на виртуален ПОС терминал, оповестяват от ведомството, написа.

Ограничението влиза в действие от 10.00 часа тази заран и ще продължи до 10 януари. От 12.00 часа през днешния ден няма да е допустимо и заплащането на ПОС в офис на Агенцията.

Причината е превключването на работата на осведомителните системи.

Заради обновленията в осведомителните системи на Национална агенция за приходите до 10 януари заплащания ще могат да се вършат през комерсиалните банки.

Ако се постанова възобновяване на здравния статус точно през този интервал, просрочените вноски би трябвало да се платят през комерсиална банка, а нужното уверение да се получи на книжен притежател в офис на Приходната организация по непрекъснат адрес. Същото важи и за уверение за непрекъснати здравни права.

Информацията за здравния статус, която може да бъде тествана онлайн, ще бъде годна към края на декември и актуализирана на 11 януари - денят, в който новите системи би трябвало да проработят напълно и в който стартира данъчната акция.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР