Снимка PexelsМасови глоби бяха наложени на хора, които бяха без

...
Снимка PexelsМасови глоби бяха наложени на хора, които бяха без
Коментари Харесай

Масови глоби заради свалени маски в молове в София

Снимка Pexels

Масови санкции бяха наложени на хора, които бяха без маски на лицето в огромни търговски обекти в София. 12 акта за санкция от по 300 лв., за погрешно сложени маски в столицата през днешния ден. Това откри инспекцията на столичният инспекторат и полицията в търговски центрове и хранителни магазини.

Девет от 12-те нарушавания са в огромни търговски центрове. С това общият брой на санкционираните за погрешно носене на маски от началото на седмицата става 21, заяви бТВ.

Междувременно от българската асоциация на търговците на дребно оповестиха, че за сигурност стягат ограниченията в огромните търговски центрове, и лица под 18 години ще се позволяват единствено с родител или аставник.

„ Най-често откриваме нарушавания за неносене на маска или неправилното ѝ слагане – както от гости, по този начин и от търговци. От началото на месеца са осъществени 7723 инспекции, 21 извършители са открити, изясни Янислав Чулев от Столичния инспекторат.

" Не позволяваме в комерсиалните центрове лица под 18-годишна възраст без родител или легален аставник, защото единият от проблемите е, че младежите се пробват да влизат с техни другари над 18 годишна възраст ", изясни Манол Гойгаджиев - ръководител на българската Асоциация на ритейл центровете, пише standartnews.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР