Снимка: PexelsЛионел Меси по-рано днес изпрати писмо до ръководството на

...
Снимка: PexelsЛионел Меси по-рано днес изпрати писмо до ръководството на
Коментари Харесай

Нова теория: Меси заплашил с напускането си, за да разкара Бартомеу

Снимка: Pexels

Лионел Меси по-рано през днешния ден изпрати писмо до управлението на Барселона, в което изиска да си тръгне мигновено като свободен сътрудник, оповестява Dsport.

Информацията първо бе обявена в родината му Аржентина от TyC Sports, а след това доказана от редица медии. Същото спортно издание твърди, че Меси няма никакво желание да напуща „ Камп Ноу “, защото дейностите му имат за цел единствено и само да принудят президента на Барса Хосеп Мария Бартомеу да подаде оставката си.

Планът на суперзвездата на актуалния футбол наподобява ще сработи без спънки. Оставката на Бартомеу към този момент бе поискана от няколко места.

Меси счита, че това е единственият и финален късмет да се отърве от Бартомеу. Именно в него Лео вижда най-големия провинен за неуспеха на Барса през последните години.

Според някои информации в Каталуня, сегашният президент на клуба към този момент е подал оставката си и предстоят предварителни избори за негов заместител.

В Барселона даже се приготвят митинги пред „ Камп Ноу “, чиято цел ще е оставка на Бартомеу, в случай че тя към този момент не е реалност.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР