Снимка: PexelsЧехия разхлабва мерките след спад на новозаразени от Ковид.

...
Снимка: PexelsЧехия разхлабва мерките след спад на новозаразени от Ковид.
Коментари Харесай

Чехия разхлабва мерките след спад на новозаразени от Ковид

Снимка: Pexels

Чехия разхлабва ограниченията след спад на новозаразени от Ковид. Местното държавно управление разгласи, че от 3 декември ще позволи отварянето на заведения за хранене и магазини за артикули, което не са от първа нужда.

Страната минава към по-ниската трета степен от петстепенната канара за риск от патогена. Това ще разреши отваряне на заведения и търговски обекти, само че при понижен брой клиенти за съблюдаване на обществена отдалеченост.

Отменя се нощният час, музеите може да работя при стеснен потенциал, възобновяват се самостоятелните спортни занимания. Баровете ще работят до 22.00ч. Разрешава се събирането на 50 души навън и 10 на закрито, при ограничавания от шест души на всички места в този момент.

Чешкото държавно управление ще компенсира разхлабването на ограниченията с по-голям брой антигенни проби. Броят на новозаразените спадна под 5 хиляди през шест от последните седем дни.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР