Снимка: PexelsБританското кралско семейство се увеличи с още един член.Най-голямата

...
Снимка: PexelsБританското кралско семейство се увеличи с още един член.Най-голямата
Коментари Харесай

Внучката на Елизабет II роди във ваната

Снимка: Pexels

Британското кралско семейство се усили с още един член.

Най-голямата внучка на кралица Елизабет II Зара Тиндал и брачният партньор й Майкъл още веднъж станаха родители. На 21 март в 18 ч на бял свят е пристигнало третото им дете, което ще носи името Лукас.

Щастливото събитие беше оповестено от бащата в неговия състезателен подкаст „ Добрите, неприятните и ръгби “ по Би Би Си.

„ Луд уикенд, нали? Бях в действителност сърдит след мача сред Шотландия и Англия в събота. Но в неделя нещата се оправиха, когато в нашия дом се появи още едно бебе ”, сподели Майк.

Той добави, че раждането е станало в домашни условия, в личната им вана, защото двойката не е имала време да стигне до най-близката болница: „ Изтичах до домашния си фитнес, взех една от спортните постелки, качих се в банята, сложих го на пода и разстлах кърпи. "

Семейство Тиндал, които живеят в кралското имение на Гаткомб в Глостършир, към този момент имат две деца - 7-годишната Миа и 2-годишната Лена.

Принц Хари срещна Зара и Майк по време на Световната купа по ръгби през 2003 година в Австралия. Те се ожениха през 2011 година

Бъкингамският замък съобщи, че кралицата и херцогът на Единбург са възхитени от новината и " чакат да се срещнат с десетия си правнук, когато събитията разрешат ".

Бебето Лукас ще заеме едвам 22-ро място по линията за престолонаследници.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР