Снимка PexelsБлизо 30,5 милиона британци в момента са напълно ваксинирани

...
Снимка PexelsБлизо 30,5 милиона британци в момента са напълно ваксинирани
Коментари Харесай

Отлагат пълното вдигане на локдауна в Англия

Снимка Pexels

Близо 30,5 милиона британци сега са изцяло имунизирани с две дози.

Във  депутатите в Камарата на общините гласоподаваха за отсрочване на цялостното повдигане на локдауна в Англия, предава БНР. Това значи, че наличните сега ограничавания ще останат в действие още 4 седмици - до 19 юли.

Само 60 депутати не гласоподаваха за удължаването на рестриктивните мерки, 461 ги поддържаха, само че по време на дебатите бяха казани много остри думи по адрес на държавното управление от депутати от ръководещата Консервативна партия на Борис Джонсън. Марк Харпър съобщи, че персоналното му терзание е, че след 4 седмици депутатите още веднъж ще са в Народното събрание и още веднъж ще гласоподават за удължение на рестриктивните мерки. Сър Дезмънд Суейн непосредствено упрекна държавното управление в непропорционална реакция на опасността и че дейностите на министрите са опасност за гражданските права. Лейбъристите в съпротива поддържаха държавното управление, въпреки и с „ тъга на сърцето “, както се изрази един народен представител, тъй като въпреки всичко става дума за здравето на хората.

Според “пътната карта “ на Борис Джонсън Англия трябваше да излезе от локдауна на 21 юни, само че паниката от разпространението на индийския вид на Covid-19 накара държавно управление да премисли решението си. Идеята на управляващите е тези четири седмици да бъдат употребявани оптимално рационално за имунизиране на колкото се може повече хора.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР