Снимка PexelsБаща удуши трите си деца в Загреб, после опита

...
Снимка PexelsБаща удуши трите си деца в Загреб, после опита
Коментари Харесай

Баща удуши трите си деца в Загреб, опита да се самоубие

Снимка Pexels

Баща удуши трите си деца в Загреб, след това опита да се самоубие, заяви скопският " Република ", цитирайки хърватски медии, съобщи 24 часа.

Трагедията се разиграла към 2 часа след среднощ в жилище в кв. Млинови. Тогава хърватската полиция получила информация за опит за самоубийство. Служителите на реда пристигнали на адреса и разкрили три мъртви деца и татко им с тежки пострадвания.Според хърватските медии в спалнята на легло лежало мъртво 4-годишно момченце, а двете  близначета - момче и момиче на 7 година, били в дневната.

Родителите на децата били разведени и дребните трябвало през уикенда да бъдат при татко си. Той бил финансов съветник, работил за водещи австрийски компании, имал и своя консултантска компания във Виена.

Хърватски медии настояват, че бащата преди да извърши жестокото закононарушение е написал пост в обществените мрежи, в който написа, че неговата другарка го напуснала, тъй като предходната му брачна половинка била " неприятна с нея " и останал без пари. Споменавал и свои другари и братя от масонската ложа. 

По време на закононарушението майката не е била в Загреб.

Все още няма публично доказана информация за  претекстовете и самоличността на жертвите, пишат медиите в Хърватия.

Официално, полицията единствено е оповестила, че " три деца без признаци на живот са открити на мястото на престъплението ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР