Снимка PexelsБаровете и ресторантите в испанската област Каталуния ще бъдат

...
Снимка PexelsБаровете и ресторантите в испанската област Каталуния ще бъдат
Коментари Харесай

Баровете и ресторантите затварят в Каталуния за 15 дни

Снимка Pexels

Баровете и заведенията за хранене в испанската област Каталуния ще бъдат затворени за 15 дни, считано от на следващия ден вечер, за да се възпре разпространяването на епидемията от COVID-19, оповестиха през днешния ден локалните управляващи, представени от Франс прес.

Обявяването на фрапантните ограничения пристигна след частичното затваряне на област Мадрид и въвеждането на други рестриктивни ограничения в областите Андалусия, Навара и Галисия за битка с растежа на новозаразените в Испания, където пандемията лиши живота на повече от 33 000 души, съобщи

Ресторантите и питейните заведения няма да могат да обслужват клиенти на място, а единствено ще продават храна за у дома. Тежките ограничения, взети, с цел да се избегне цялостна карантина през идните седмици, бяха обявени на конференция от Пере Арагонес, краткотраен министър председател на региона.

" Трябва да ограничим вечерите с другари, излизанията през уикенда, срещите с другари и родственици, както и хората които могат да вземат участие и би трябвало да вземат участие в тях ", добави министър председателят на Каталуния.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР