Снимка: ПетелПродължава разследването на смъртта на 2-годишното дете, което беше

...
Снимка: ПетелПродължава разследването на смъртта на 2-годишното дете, което беше
Коментари Харесай

Разследват случая с прегазаното 2-годишното дете на паркинг в София

Снимка: Петел

Продължава следствието на гибелта на 2-годишното дете, което беше прегазено от бус на паркинг. Инцидентът стана в неделя в региона на столичен търговски център, оповестява Novini.bg.

Детето умря на място. То е било с баба си и дядо си на пазар. Според информацията момченцето се отделило от фамилията и е попаднало пред движещия се микробус.

Шофьорът е чиновник на стоковия базар. Има магазин и е зареждал артикули. Пробата му за алкохол е негативна. По непотвърдена информация  мъжът е сирийски жител със статут на емигрант.  

Очевидци описаха, че водачът, който е управлявал микробуса, е карал бързо. Не по този начин обаче счита търговец от стоковия базар. 

„ Шофьорът кара добре, просто детето тичаше. Тук няма по какъв начин да се кара бързо, тъй като през вчерашния ден имаше народ и доста коли. Просто детето е малко и той не го е видял от буса. Друг път не е имало такива произшествия. Хората бяха уплашени ”, изясни Фарук. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР