Снимка: ПетелБългария ще примамва германски туристи със създадената организация и

...
Снимка: ПетелБългария ще примамва германски туристи със създадената организация и
Коментари Харесай

България информира Германия какви мерки срещу Ковид сме предприели по отношение на туристите

Снимка: Петел

България ще примамва немски туристи със основаната организация и ограничения против COVID-19. Над 300 туристически бюра в Германия, 27 профилирани медии и 77 туристически оператори бяха осведомени за въпросните ограничения по отношение на туристите.

Сред тях и до най-големите и значими за България на немския пазар туроператори, като DERTOURlSTk, TUl, Schauinslandreisen и други Популяризирането на страната ни става с помощта на съдействието сред Министерството на туризма и Германо-Българската индустриално-търговска камара. Разпространението на известие за ограниченията на страната ни е една от стъпките, които камарата подхваща в границите на съдействието с министерството.

В публично писмо организацията осведоми за самодейностите, които е осъществила досега за промотиране на страната, като безвредна дестинация и настояща информация на идния летен сезон. Те показват, че са популяризирали информация към целевата група туристически оператори и туристически организации за развиването на ограниченията за сигурност за ограничение на епидемиологичната обстановка в България за летния туристически сезон, започващ от 1 май 2021 година, и тяхното законово обезпечаване в България.

 
Апелирали сме немските сътрудници да предадат тази целенасочена информация на клиентите си, с цел да се сътвори повече бистрота и сигурност в същото време на пандемия, се споделя още в писмото на камарата. В него е записано още, че със своята поддръжка за обезпечаване на сигурност на пътуващите в България, българското Министерство на туризма прави допустима почивката в страната за немски туристи.

В средата на март Министерството на туризма избра Германо-Българската индустриално-търговска камара за сътрудник и дипломат във връзка с осведомителния продан, обвързван със сигурността на жителите на Германия, пътуващи до страната ни за туризъм. Общата ни цел е информацията да идва в точния момент и правилно до институциите в Германия - Министерството на външните работи на Германия и Институт " Роберт Кох ", виновни за публикуването на информация, обвързвана с COVID-19 при пътешестване на немски жители в чужбина в идващите месеци.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР