Снимка: ПетелХотелите в Турция, в които има случаи на коронавирус,

...
Снимка: ПетелХотелите в Турция, в които има случаи на коронавирус,
Коментари Харесай

Турция няма да затваря хотели при случай на COVID-19

Снимка: " Петел "

Хотелите в Турция, в които има случаи на ковид, няма да бъдат затваряни, обявиха от Федерацията на хотелиерите, осведоми Българска национална телевизия.

Всички чиновници са минали стратегия за подготовка, която е създадена в сходство със документа за здравословен туризъм. При поява на инфектиран почиващ, чиновниците ще работят според инструкциите на Министерството на културата и туризма на Турция. В хотелите са планувани специфични изолирани стаи, по тази причина няма да се постанова те да бъдат затваряни напълно.

От федерацията считат, че турските хотелиери " надали ще покачат цените на услугите си през тази година, без значение от увеличените разноски ", свързани с битката с ковид.

В началото на май Министерството на културата и туризма на Турция заяви, че е стартирала стратегия за узаконяване на здравословния туризъм, която влиза в действие от началото на туристическия сезон през 2020 година Тя планува въвеждане на засилени ограничения за пасажерите по летищата, на които ще бъдат раздавани защитни маски, ще им се мери температурата, а на територията на терминалите ще бъдат инсталирани кабини за стерилизация.

В страната е въведен комплекс от ограничения за подсигуряване здравето на личния състав в туристическия отрасъл. Здравословното положение на чиновниците ще бъде проверявано постоянно, а също така ще бъдат обучавани по въпросите на грижата за здравето, персоналната и публичната хигиена.

Досега броят на инфектираните с ковид в Турция надвиши 231 000, от които смъртните случаи са 5 710, а оздравелите пациенти – 215 516.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР