Снимка: Петел, архивСибирски студ скова Западна и Централна Европа и

...
Снимка: Петел, архивСибирски студ скова Западна и Централна Европа и
Коментари Харесай

Сибирски студ скова Западна и Централна Европа и предизвика транспортен хаос

Снимка: Петел, списък

Сибирски мраз скова Западна и Централна Европа и провокира транспортен безпорядък.

Обилната снежна завивка в Амстердам беше приветствана от нидерландците, които извадиха шейни и даже ски. А в Германия, оказа се, зимата също може да бъде изненада. В страната с една от най-хубавите железници в света към този момент втори ден съвсем не се движат влакове, оповестява Българска национална телевизия.

Стотици пътни катастрофи, анулирани полети и блокирани автомагистрали в Германия. Снежна стихия провокира същински безпорядък в северна и западна Германия. Хората са призовани както да не пътуват, по този начин и в случай че могат да не излизат от домовете си.

Най-шокиращо за германците се оказа прекъсването на " Дойче бан ". Влаковете по линиите сред Хамбург, Хановер, Берлин и западната част на страната от през вчерашния ден не се движат, тъй като релсите са затрупани. Снежната завивка тук-там доближи метър.

В Белгия и Англия също усетиха зимата през февруари. За Англия, Шотландия и Уелс е в действие червен код за рисково време.

В Нидерландия също е разгласен червен код, а влаковете през днешния ден не се движеха. Има анулирани полети и от летище Схипхол. Снегът обаче има и своите фенове. В Амстердам извадиха шейните, а някои даже и ски.

Очаква се сибирската зима да се задържи в Европа до края на седмицата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР