Снимка: Петел, архивСъдят 41-годишен провадиец по обвинение, че е отвлякъл

...
Снимка: Петел, архивСъдят 41-годишен провадиец по обвинение, че е отвлякъл
Коментари Харесай

Съдят 41-годишен провадиец по обвинение, че е отвлякъл и изнасилил дъщеря си

Снимка: Петел, списък

Съдят 41-годишен провадиец по обвиняване, че е отвлякъл и изнасилив щерка си. Той ще бъде съден по общия ред по обвиняване в рисков рецидив.

Това стана ясно след разпоредителното съвещание против Стоян И. във Варненския областен съд, оповестиха от правораздавателния орган.  

Мъжът не се възползва от правото си на бърз развой, а настоя наказателното произвеждане да бъде прекъснато и върнато на прокуратурата, защото в обвиняването не било посочено времето на осъществяване на закононарушението. Петчленният състав на съда обаче реши, че няма спънки делото да се гледа, като почете настояването на отбраната и прокуратурата това да стане при закрити порти.  

Според обвиняването безработният Стоян направил закононарушението на 1 ноември предходната година. Седем месеца по-рано той бил условно предварително освободен от пандиза, където излежавал 10-годишна присъда за обезчестяване и похищение. След няколко несполучливи опита окръжните магистрати одобрили молбата му, като за оставащите 16 месеца до края на наказването постановили да организира наложителни срещи с пробационен чиновник.   

Бившият пандизчия заживял с приятелката си в Аксаково. Често им гостувала 18-годишната му щерка. На 1 ноември 2019 година девойката още веднъж посетила татко си. След вечеря той й предложил да пазарят дружно. На връщане от магазина двамата пушили марихуана. По-късно Стоян блудствал с щерка си вкъщи. Въпреки че се съпротивлявала, той я откарал отвън града и я изнасилил. След гнусната преживелица момичето направило опит да се самоубие.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР