Снимка Петел, архивГърция актуализира своята Covid-карта, поставяйки няколко популярни туристически

...
Снимка Петел, архивГърция актуализира своята Covid-карта, поставяйки няколко популярни туристически
Коментари Харесай

На места в Гърция случаите с ковид са се увеличили със седем пъти в последните дни

Снимка Петел, списък

Гърция актуализира своята Covid-карта, поставяйки няколко известни туристически дестинации в зоната с по-високо равнище на риск, предава БГНЕС.

" Има нарастване на коронавирусните инфекции в 64 от общо 74 районни звена, акцентира ръководителят на Гражданска отбрана Никос Хардалиас по време на брифинга довечера. Големи огнища са открити на островите Миконос, Санторини, Йос, Парос и градовете Ираклион и Ретимно на остров Крит, написа Стандарт. 

Хардалиас предизвести за идни местни блокирания, поради разпространяването на разновидността " Делта ”. Той сподели, че от Атика регионите на Миконос, Ираклион, Ретимнон и общините Иетон, Тира и Парос са на оранжево равнище и под засилено наблюдаване със характерни ограничения за усилване на тестванията заради нарасналата епидемиологична тежест.

В Миконос броят на случаите се е утроил за една седмица от 77 на 308, до момента в който в Ретимно се е удвоил, а в Ираклион е съвсем утроен. През същия интервал случаите на новозаразени са се нараснали повече от пет пъти в Йос, повече от два пъти в Санторини и седем пъти в Парос. Хардалиас посъветва жителите и управляващите на тези острови, да подхващат местни ограничения за отбягване на по-нататъшното разпространяване на вируса.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР