Снимка от снощи на гражданския активист Петър Танев взриви социалните

...
Снимка от снощи на гражданския активист Петър Танев взриви социалните
Коментари Харесай

Незабавна оставка на Пешо Водката! Защото стотици милиционери пазят МОЧА и Копейката?

Снимка от нощес на гражданския деятел Петър Танев взриви обществените мрежи. На нея се вижда по какъв начин два кордона тежко въоръжени служители на реда охраняват позора МОЧА и четирите плажни палатки на бранителите му, ръководени от Мая Манолова.

Очакваният конфликт на почитатели на Левски с групата от палатките не се състоя, тъй като служителите на реда бяха оградили цялата Княжеска градина и допускаха до паметника единствено представители на " Левицата " и " Възраждане ". Костя Късопишков даже беше позволен да влезе до паметника с автомобила си. Един човек е арестуван, тъй като запратил бутилка към монумента. 



Костя Къс. е доста самоуверен зад полицейските щитове

За да показва дръзновение, Късопишков е бил позволен в пешеходната зона с автомобил. Феновете на Левски му се заканиха предходната седмица, защото Коце ги назова в пост във фейсбук еничари.



Мая е оргазмично удовлетворена - въпреки всичко Черепа се прибира

Полицейската интервенция по невижданата защита бе ръководена персонално от основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, по-известен като Пешо Водката, който президентът Радев отхвърли да махне от поста макар недоволството от работата му на държавното управление на Николай Денков. 

Гражданското общество надали ще търпи дълго алкохолизирани полицаи да се гаврят с жителите на София, в случай че може да се съди по реакциите. 





Кого пазят тези мутроподобни същества?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР