Снимка от препълнения нощен влак за Бургас потресе мрежата.Кадърът е

...
Снимка от препълнения нощен влак за Бургас потресе мрежата.Кадърът е
Коментари Харесай

Нощният влак за Бургас: Хората като сардини, няма къде игла да падне

Снимка от препълнения нощен трен за Бургас потресе мрежата.

Кадърът е изработен от рано тази заран край Кермен. На него се вижда, както налягали хора по пода отвън купетата, по този начин и правостоящи.

" И има още път до Бургас. Колко ли още ще се изпълни? ", гласи текстът към фрагмента на Хари Василев.

От обявата в мрежата не излиза наяве по кое направление е влака, само че създателят е от Пловдив, тъй че може да се допуска.

Нощните влакове са желана алтернатива за мнозина през лятото и цялостни купета не са нещо ново, само че от време на време нещата излизат отвън граници.

Вчера от БДЖ оповестиха, че пускат два спомагателни нощни влака. Те ще пътуват през летния сезон от София до Бургас през Подбалканската железопътна линия и в противоположното направление, както и от Горна Оряховица до Бургас през Шумен, Карнобат и в противоположната посока. Композициите на тези влакове ще се движат от 30 юни (петък) сред София и Бургас, и от 1 юли (събота) сред Горна Оряховица и Бургас, показаха от пресцентъра на националния железопътен транспортьор.

Под поста на мъжа заваляха мнения, които насочват пътуващите просто да изберат различен превоз вместо " да се гъчат като сардини ".

" Луди хора автогарата работи! ", отбелязва Евгений Д.

" Колко е билетът с рейс и какъв брой с трен училищен??? Не всеки има пари! ", отвърна Ю. Кузнецов.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР