Снимка на странно създание със страховита външност и плашещ външен

...
Снимка на странно създание със страховита външност и плашещ външен
Коментари Харесай

Появи се страховито създание на СНИМКА в Google Street View

Снимка на необичайно творение със страховита осанка и плашещ външен тип се появи във виртуалното пространство. Този път обаче изображението не беше част от манипулирана фотография, споделена в обществените мрежи, а от фрагменти на приложението Гугъл Street View, което ни дава опция да преглеждаме разнообразни елементи на света. Въпросната фотография е от град Нанси, Франция. На нея се вижда част от жилище, и по-точно неговата тераса. Там има велосипед и някакво необичайно творение, което мъчно може да бъде разгадано. Именно това провокира неспокойствие измежду милиони хора.

Въпросната гад наподобява като извънредно слаб мъж с тъмна кожа, голяма глава, дълга коса и огромни блестящи очи. Съществото като че ли се взира в камерата и се пробва да даде някакво обръщение на хората.



След като фотографията на загадъчното творение се появиха в интернет, тя провокира разпалени полемики. Някои допуснаха, че това е зомби, извънземно или някакъв рисков фантом.

Други се пробваха да дадат по-логично пояснение на загадката, като допуснаха, че това може да е фигура, предопределена за някакъв набожен обред или по-ексцентрично произведение на изкуството.

Трети пък позволиха, че става дума за скулптура, която жителите на снимания дом са сложили на терасата, с цел да плашат хора, които биха поискали да оберат жилището им.

Без значение каква тъкмо е истината в тази ситуация, факт е, че мистериозното творение или фигура провокира паника у доста интернет потребителите. След като те алармирали в Гугъл Street View, че изображението ги тормози, от администрацията се погрижили да замажат плашещия облик от фотографията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР