Снимка на инсталиралите за президент комедиант!Украинските олигарси, изчезнали от военните

...
Снимка на инсталиралите за президент комедиант!Украинските олигарси, изчезнали от военните
Коментари Харесай

ЩОМ ЗА ОЛИГАРХИЯТА НА УКРАЙНА МОЖЕ, ЗАЩО ЗА ВАРНЕНЦИ ДА НЕ МОЖЕ?! СРАМ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО ПОЗВОЛЯВА ТАКЪВ ПРОИЗВОЛ!

Снимка на инсталиралите за президент комик!

Украинските олигарси, изчезнали от военните дейности.

Място Варна, сутринта, рано на 28.03.22г на Общински паркинг зад Македоснкия дом – Варна.

Ланд криузер, модел 2020, цена 135 000 евро, базовия модел, тоя беше повече!  Един апартамент във Варна е по -евтин; регистрация, Виница Украйна.

Не заплащат за паркинг, тъй като са бежанци! Паркинга е синя зона, както се сещате! Карат го Украинци на наборна възраст, 2-ма и техните мацки! Номера – вижте му цифрите!

Голям курорт в България ги  чака тези! Няма по-нагли от тези в този момент във Варна! Срама е за държавното управление,  което разрешава подобен произвол!

А Община Варна, най-малко да анулира за всички зоната, щом за олигархията от Украйна може, за какво за варненци да не може!?

Интересно ми е тоя Украински паралия за какво е в родния ми град, а не във Видин да вземем за пример, там номера му дори ще е съответен на локалните, но Криузъра няма да е съответен на локалните опелчета АСТРА на 22 година! и във Видин няма море, а идва лято! Какво като той и неговите аверчета забъркаха кашата още през 2014 година

Вън от България на този тип наглеци! Конфискуване на Криузъра и връщане в Украйна на тези на наборна възраст – белким не е спрааведливо при война!

Но Просто Киоро няма да го направи!

доктор Георги Тодоров
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР