Снимка на Доналд Тръмп: Бившият президент се присъединява към списъка на най-известните в историята заедно с О Джей Симпсън и Хю Грант

...
Изображение: Снимка на бившия президент Доналд Тръмп Ако беглецът обаче
Коментари Харесай

Изображение: Снимка на бившия президент Доналд Тръмп

Ако беглецът обаче се укрива, полицията прави изключение от управлявайте в опит да ги изправите пред правосъдието.

Тук Sky News разглежда някои от най-запомнящите се полицейски портрети, от знаменитости и престъпни босове до диктатори.

Джъстин Бийбър

Изображение: Джъстин Бийбър, заснет в полицейски арест в Маями Бийч през 2014 г.

Бийбър беше спрян от полицията в Маями, Флорида през 2014 г. за драг състезания в жълто Lamborghini с неговия приятел, певецът Халил, който караше червено Ферари.

Той беше арестуван за шофиране под въздействието на алкохол, марихуана и лекарства, отпускани с рецепта, както и за оказване на съпротива при арест.

Тогавашният 19-годишен караше „навсякъде до 55 до 60 мили в час" в зона от 30 мили в час, според шефа на полицията в Маями Бийч Реймънд Мартинез. Г-н Мартинес каза, че е бил "малко войнствен, използвайки някои подбрани думи".

Докладите твърдят, че той е попитал: "Защо, по дяволите, правиш това?" и "Какво, по дяволите, направих? Защо ме спря? Нямам оръжия, по дяволите."

Той беше задържан в 4.09 сутринта и неговата гаранция беше определена на $2,500 (£1,987). В крайна сметка той се призна за виновен по по-леките обвинения за шофиране без дължимата грижа и внимание и съпротива при арест без насилие.

OJ Simpson

Изображение: снимка на OJ Simpson, направена през 1994 г. Снимка: AP

Драматичният арест и съдебен процес на бившата звезда от NFL за предполагаемите убийства на бившата му съпруга Никол Браун и нейния приятел Рон Голдман са сред най-запомнящите се моменти в историята на американската телевизия.

Когато двамата бяха намерени намушкани с нож смърт пред дома на г-жа Браун в района на Брентууд в Лос Анджелис, Симпсън беше човек от непосредствен интерес, след като беше обвинен в домашно насилие преди няколко години.

Той се съгласи с адвокатите си да се предаде пет дни след смъртта - до 11 сутринта на 17 юни 1994 г. - но не успя да го направи.

Вместо това той беше преследван от полицията в бял Ford Bronco, който беше управляван от неговия бивш съотборник и приятел Ал Каулингс . Коулингс твърди, че е заплашвал да се застреля в главата с пистолет, освен ако не бъде отведен у дома.

Записите от хеликоптер на преследването бяха излъчени на живо по телевизията на около 95 милиона души - много от които са гледали Баскетболни финали на НБА, докато графикът не беше прекъснат.

През 1995 г. той беше признат за невинен и за двете убийства след „процеса на века“, който беше излъчен по телевизията.

Това е една от няколкото снимки на Симпсън.

Той беше осъден отново през 2008 г., този път за грабеж и отвличане, като част от спор за някои от неговите спортни сувенири в казино хотел в Лас Вегас.

Той излежа девет години в затвор в Невада и беше освободен условно през 2017 г.

Хю Грант

Изображение: Хю Грант

Грант описа ареста си през 1995 г. за „непристойно поведение в публично място“ в Лос Анджелис като „отвратително нещо“ и „момент на лудост“.

Това се случи, докато той беше в САЩ, за да рекламира филма „Девет месеца“. На 27 юни той шофира по холивудската улица Сънсет Стрип, когато решава да вземе секс работник.

Дайвайн Браун, с истинско име Естела Мари Томпсън, след това прави орален секс с него в колата на близката улица, където двойката беше задържана от полицията.

Грант, който стана известен с главната си роля в „Четири сватби и едно погребение“, изглеждаше свенлив и засрамен на снимката си.

Той беше в дългогодишна връзка с колегата си актьор и модел Лиз Хърли, която каза, че се „почувствала като простреляна“, когато научила новината.

В изявление Грант каза: „Снощи Направих нещо напълно безумно. Нараних хора, които обичам, и засрамих хората, с които работя. И за двете неща съжалявам повече, отколкото мога да кажа."

Той не присъства на произнасянето на присъдата, но беше наредено да плати глоба от $1000 (£795) и да отиде на образователна програма за СПИН в негово отсъствие.

Браун, която е нарушила пробацията си за предишни обвинения в проституция, получи условна присъда от 180 дни затвор.

Съобщава се, че тя е получила 100 000 долара (£79 500) от вече несъществуващия News of the World за нейната история, в която тя твърди, че Грант й е казал: „Винаги съм искал да спя с черна жена. Това е моята фантазия.“

Парис Хилтън

Изображение: Снимка на Парис Хилтън от 2010 г. за полицейска резервация

Седем години след като тя за първи път се прочу с изтеклата си секс лента „Нощ в Париж“, Хилтън беше арестувана по подозрение за притежание на кокаин.

Тогава 29-годишната социалистка беше задържана, след като малко количество от наркотика изпадна от дамската й чанта в хотел Wynn Las Vegas в Невада.

< p>Тя каза на арестуващите полицаи, че документите, парите, кредитните карти и лекарствата за астма с рецепта, които също са изпаднали, са нейни - но кокаинът принадлежи на неидентифициран приятел.

Според доклада на лейтенанта от полицията в Лас Вегас Денис Флин , тя твърди, че е помислила, че наркотикът е дъвка.

Тя се призна за виновна по две престъпления за притежание на наркотици и възпрепятстване на полицейски служител и беше осъдена на една година пробация, 200 часа общественополезен труд и интензивна злоупотреба с вещества програма.

Хилтън, която вече беше осъдена на 45 дни затвор за шофиране в нетрезво състояние и алкохол и съдена за притежание на марихуана, каза, че се е срамувала да бъде снимана от толкова много хора от вътрешността на полицейската кола .

Khloe Kardashian

Изображение: Khloe Kardashian. Снимка: Отделът на шерифа на окръг Лос Анджелис

Кардашиян беше арестувана за първи път в Лос Анджелис през 2007 г., след като беше задържана от полицията, подложена на дрегер и беше установено, че алкохолът й е над допустимото.

Наредено й е да носи излезте от общественополезен труд и посетете образователен курс по алкохола.

Въпреки че успя да присъства на някои сесии, тя пропусна няколко поради натоварения си работен график.

Нарушението на условното освобождаване видя самата й ръка в затвора на окръг Лос Анджелис през следващата година.

Преди да се предаде, майка й Крис Дженър беше заловена да се кара на сестра си Ким в телевизионното им риалити шоу Keeping Up With The Kardashians, казвайки: „Ким, би ако спреш да се снимаш, сестра ти отива в затвора."

Тя беше осъдена на 30 дни затвор, но излежа само 30 часа поради пренаселеността в заведението.

The риалити телевизионна звезда също беше наредено да завърши друг план за лечение на алкохолизъм.

Линдзи Лоън

Изображение: Линдзи Лоън през 2007 г.

В годините след като стана известна с водещите си роли в Mean Girls и Freaky Friday, Лоън беше арестувана и хвърлена в затвора няколко пъти.

През 2007 г. тя се призна за виновна за злоупотреба с кокаин и шофиране в нетрезво състояние и беше осъдена на един ден затвор, но излежа само малко повече от час.

Беше издадена заповед за нейния арест през 2010 г., след като тя не се яви в съда за изслушване за шофиране под влияние (DUI).

Само няколко месеца по-късно тя беше осъдена на 90 дни затвор за пропускане на разпоредени от съда консултации - но излежа само две седмици поради пренаселеността на затвора.

Тя прекара още един ден зад решетките, след като се провали на тест за наркотици през септември 2010 г.

p>

Друго затворничество дойде през 2011 г., след като тя пледира да не се съревновава с кражбата на огърлица.

Въпреки че беше арестувана за предполагаемо нападение в Ню Йорк през 2012 г., тя никога не беше преследвана.

Последният й сблъсък с органите на реда дойде през март 2013 г., който завърши с прекарването й в рехабилитационен център, тъй като се отказа от безразсъдно шофиране и лъжеше полицията, след като катастрофира с колата си.

В През 2015 г. пробацията й приключи и тя най-накрая беше освободена от съдебни заповеди за първи път от осем години. Оттогава тя се пази от неприятности и възобнови актьорската си кариера.

„Горещият престъпник“ Джереми Мийкс

Изображение: Снимка от полицейското управление в Стоктън показва Джереми Мийкс през юни 2014 г.

Мийкс, застрелян в интернет слава през 2014 г., след като полицията пусна снимката му онлайн.

Присъди за грабеж и нападение над 16-годишно момче означаваха, че той вече е прекарал време в затвора, където е бил вербуван от North Side Gangster Crips.< /p>

Но когато той беше арестуван през 2014 г. при разчистване на банди в Калифорния, известно като операция „Прекратяване на огъня“, полицията в Стоктън публикува негова снимка на страницата си във Facebook, която бързо събра хиляди харесвания и му спечели прякора „Горещ престъпник“.

Докато беше зад решетките за притежание на огнестрелно оръжие и голяма кражба във Федералната изправителна институция в Мендота, той привлече вниманието на различни агенции за модели.

След освобождаването си през 2016 г. той беше подписан и започна кариера в модния модел.

Той влезе във връзка с наследницата на Topshop Клои Грийн, от която сега се смята, че има дете.

Мийкс също има дете от бившата си съпруга Мелиса Мийкс, за която беше женен между 2008 и 2018 г.

Франк Синатра

Изображение: Млад Франк Синатра

Синатра беше арестуван в родния си град Хобокен, Ню Джърси по обвинение на "съблазняване" през 1938 г.

Според доклада на ФБР: "Той тогава и там е имал сексуален контакт с жалбоподателката, която тогава и там е била самотна жена с добра репутация."

Той беше освободен под гаранция срещу $1500 (£1192), но отново беше арестуван месец по-късно, когато полицията откри, че жената е омъжена.

Синатра също беше една година в брака си с първата си съпруга Нанси Барбато .

Второто обвинение за изневяра в крайна сметка беше оттеглено, като певецът прекара само няколко часа в затвора.

Ал Капоне

Изображение: Ал Капоне. Снимка: AP

Един от най-известните гангстери в историята на САЩ, Ал Капоне започва престъпната си кариера като тийнейджър, след като става член на бандата Five Points.

Той получава прякора Лицето с белега след кавга с младия си съперник Франк Галусио заради коментари, които направи за сестра си. Докато той беше оставен с порязване на лявата си буза, действията на Галуцио в крайна сметка доведоха до това Капоне да го застреля.

Докато все още беше в Ню Йорк, той стана бияч за различни обекти на организираната престъпност, но се премести в Чикаго, за да стане съвместен шеф на Chicago Outfit, която незаконно доставяше алкохол по време на епохата на забраната.

Той прекара седем години като ръководител на синдиката, преди интензивният му конфликт със съперничещата North Side Gang да накара полицията да бъде решена да го прати в затвора.

В крайна сметка той е обвинен в 22 точки за укриване на данъци и е осъден по пет от тях през 1931 г.

Той е осъден на 11 години във федерален затвор, но е освободен след осем са показали признаци на невросифилис. Той получава инсулт и умира от сърдечен удар на 48-годишна възраст през 1947 г.

Йосиф Сталин

Изображение: Йосиф Висарионович Сталин

Както своя предшественик Владимир Ленин, руският диктатор Йосиф Сталин беше арестуван няколко пъти в младостта си и принуден да отиде във вътрешно изгнание в Сибир.

Царските власти многократно ще го хвърлят в затвора и ще го прогонят от места като Москва и Санкт Петербург в опит да задържи властта - но той често бяга през Баку, Азербайджан, за да се върне към своята „нелегална работа“.

Сталин е заточен в Сибир за последен път през 1913 г. и остава там до руската революция и края на империята през 1917 г.

Тази снимка е от 1911 г. - когато той е бил на около 30 години.

По време на времето си като лидер на СССР - от 1924 г. до смъртта си през 1953 г. - той ръководи екзекуцията на повече от милион собствени граждани.

Процесите за военни престъпления срещу различни балтийски лидери през 90-те и началото на 2000-те години доведоха до преследването на някои руски лидери за престъпленията, извършени от тях по време и след Втората световна война. Повечето случаи са извършени в тяхно отсъствие.

признава „ужасите на сталинизма“, но твърди, че е бил „прекомерно демонизиран“ от враговете на Русия.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР