Снимка МРРБСлед като от Автомагистрали заплашиха, че ще спрат строежите

...
Снимка МРРБСлед като от Автомагистрали заплашиха, че ще спрат строежите
Коментари Харесай

Министър Комитова: Няма да спираме никакви строежи на АМ Хемус

Снимка Министерство на регионалното развитие

След като от " Автомагистрали " заплашиха, че ще спрат градежите на основна наша автомагистрала, отговорът на отрасловия министър не заксъсня. " Искам изрично да кажа, че Министерство на регионалното развитие няма желание да стопира никакви градежи ”, съобщи служебният районен министър Виолета Комитова, която инспектира новостроящата се 20 км. права на Автомагистрала Хемус.

Стана ясно, че за плана са отпуснати 97 млн. лева, а предплатено за правата са платени 84 млн. лева Комитова бе безапелационна, че няма да има закъснение в заплащанията на подизпълнителите, които работят по автомагистралата, макар рокадите, които се пробва да направи в управлението на Автомагистрали.

Комитова добави, че са поканени безусловно всички компании подизпълнители, които са се възползвали от предплатените заплащания на среща, с цел да уточнят по какъв начин ще бъдат изразходени тези средства и дали има заплаха те да бъдат изгубени в идващите четири години.

Часове по-рано от Автомагистрали се оплакаха, че са пред колапс поради блокирани от принципала банкови сметки. От там показаха, че са сложени в неспособност да правят постоянните си месечни заплащания към снабдители на услуги и първични материали, а това ще блокира активността им, написа 19min.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР