Снимка МарицаВисоките температури и слънчевото време свалиха цените на есенните

...
Снимка МарицаВисоките температури и слънчевото време свалиха цените на есенните
Коментари Харесай

Проверка в Пловдив показа: Слънцето свали цените на дебелите дрехи

Снимка " Марица "

Високите температури и слънчевото време смъкнаха цените на есенните облекла и обувки в Пловдив, сподели инспекция на " Марица ". Блузите с дълъг ръкав и леките връхни облекла всеобщо са понижени. За по-малко пари се продават и ниските боти и затворени обувки.

Освен пониженията, тук-там в моловете и в по-големите магазини има разпродажби на сезонни артикули. Цената пада  до минус 70 %. Масово се намират останали единични бройки облекла, понижени на половина. В част от магазините те са на обособени щандове, а един чифт дънки излиза 18 лв.. По 15 лв. са модерните блузи с дълъг ръкав и изрязано рамо. 

Есенните чифтове дамски обувки  по ул. " Иван Вазов " се търгуват сред 20 и 40 лв.. По-скъпи си остават зимните ботуши с друга дължина и тези от естествена кожа. Те се движат сред 40 и 90 лв. за чифт.  

Миналогодишни сбирки блузи и жилетки също могат да се намерят на доста ниски цени - сред 15 и 20 лв. в по-големите марки в моловете. Те костваха сред 35 и 75 лв. при започване на сезона през 2016 година, а множеството модели са настоящи и в този момент. 

 Магазините, които разпродават есенната стока, са подготвени да зареждат зимните продукти. Първите бройки към този момент са по рафтовете. По-дебелите якета и палта към този момент са по манекените, а цените на етикетите са от 120 до 150 лв..

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР