Снимка: Ладислав Цветков, bTV Днес децата на "Българската Коледа" украсиха

...
Снимка: Ладислав Цветков, bTV Днес децата на "Българската Коледа" украсиха
Коментари Харесай

Деца от Българската Коледа заедно с Румен Радев украсиха елхата в президентството


Снимка: Ладислав Цветков, bTV

Днес децата на "Българската Коледа " украсиха елхата в президентството. Заедно с президента Румен Радев и брачната половинка му Десислава Радева всяко дете постави своята играчка на коледното дърво.

Тази година "Българската Коледа " оказва помощ на децата с тежки болести и увреждания, като със събраните средства ще обезпечи модерна високотехнологична инсталация и сложна грижа за тях.

По традиция президентът кани десетки деца и техните родители за украсяването на празничното дърво.

По думите на Радев най-хубавото на този празник е, че ни събира дружно и ни припомня, че когато хората са дружно, когато се поддържат, животът е по-добър и по-светъл.

Най-красивото нещо в Коледата са вашите детски усмивки, сподели президентът. Те ни демонстрират, че би трябвало да бъдем положителни, че всеки от нас има потребност от поддръжка, от добра дума, от усмивка и изключително от протегната ръка в мигове на тестване, сподели президентът. Затова, бъдете здрави, усмихвайте се, пейте, лудувайте и продължавайте да радвате вашите родители и нас с усмивките си, пожела президентът Румен Радев.

На тържеството през днешния ден децата изработваха коледна декорация, украсяваха коледни сладки благодарение на професионални готвачи, писаха писма до Дядо Коледа, а за положителното въодушевление се погрижиха децата от отбор "Пламъче " и от 144-о СУ "Народни будители ".

"В поддръжка на децата с тежки болести и увреждания " е тематиката на шестнадесетото издание на благотворителната самодейност "Българската Коледа " тази година.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР