Снимка: колаж ПП ГЕРБ-СофияГЕРБ решиха да са саркастични с поздрава

...
Снимка: колаж ПП ГЕРБ-СофияГЕРБ решиха да са саркастични с поздрава
Коментари Харесай

ГЕРБ направиха провокативен колаж с честитка за рождения ден на президента: Пожелаваме ти торбички

Снимка: колаж Политическа партия ГЕРБ-София

ГЕРБ взеха решение да са саркастични с поздрава си към президента за неговия рожден ден през днешния ден, написа

Днес рожден ден чества президентът на България Румен Радев, който става на 58 години. По този мотив ГЕРБ- София разгласиха безумна честитка в своя Фейсбук профил. 

Тя съставлява колаж, евентуално изработен на някаква обикновена стратегия, на който се вижда бутилка алкохол, запалена пура, рози и фотография на президента. Има и текст, който гласи следното: „ Пожелавам ти да притежаваш най-ценния подарък - торбичките. Пази го добре и го използвай, с цел да се наслаждаваш на живота и всеки прекрасен момент! Наздраве! “. А над самия колаж написа: „ С благопожелание за по-малко торбички и повече отговорност! “

Думите им евентуално са отпратка към оповестените преди дни записи от уеб страницата „ Афера “. На въпросните фрагменти се вижда по какъв начин президентският секретар по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов прибира плик с незнайно наличие от някогашния митнически началник Петко Петков. Преди дни Петков удостовери за срещата и изясни, че в плика е имало алкохол и пури - подарък, който е дал на собствен остарял другар. Адвокатът на Узунов - Емилия Недева също не отхвърли че на фрагментите е президентския консултант. Според нея обаче се вършат внушения с манипулативен запис. 

В самия ден, когато излязоха записите, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов незабавно изрази съмнение, че след това този плик е предаден на президента Румен Радев. „ Какъв ром, какви пури? Виж, че не дрънка шише вътре... На другия ден торбите отпътуват, най-вероятно, при Радев, там са назначенията “, сподели тогава Борисов.

От своя страна президентът дефинира записите като следващата конспирация против него. Той уточни, че няма да легитимира с мнения „ ченгеджийските похвати “, които се употребяват против президентската институция. „ Явно фантазиите на предходния министър-председател извират от опита му за пълнене на шкафчета с евра и злато “, сподели сбито той.

„ А Борисов и църквата го обича! “
Рожденият ден на водача на ГЕРБ Бойко Борисов е единствено 5 дни преди този на президента Радев. Не по този начин злостно обаче изглеждаше честитката на ГЕРБ-София към него. Тогава те го поздравиха с негова остаряла фотография от черква и текст, който гласеше следното: 

„ Здраве и триумфи ще му пожелаят всички, които го следват и имат вяра, че верният път на България е надграждане на постигнатото, слагането на нови и все по-амбициозни цели и възобновяване на виновните политически диспути и действия за обезпечаване на държавническа непоклатимост и по-добро бъдеще за страната ни в интернационален аспект и в другите секторни вътрешно държавни  политики, по области, по общини и в дребните обитаеми места. И църквата го обича “.

В същия ден започва и акцията на ГЕРБ-СДС в София. 

Държавният глава през днешния ден не е имал никаква обществена интензивност и не е коментирал нищо по отношение на рождения си ден и пожеланието на някогашната ръководеща партия. 

Купуването и продаването на гласове са закононарушения!





Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР