Снимка: Канал 3Седмицата беше интересна и откъм процеси на пренареждане.

...
Снимка: Канал 3Седмицата беше интересна и откъм процеси на пренареждане.
Коментари Харесай

Борислав Зюмбюлев: В случая с апартамента на съпругата на Лозан Панов са заобиколени всички правила за плащане на данъци

Снимка: Канал 3

Седмицата беше забавна и откъм процеси на пренареждане. В момента, в който избухна абсурдът ми се обадиха да го разясня, в началото отхвърлих, че тъй като бях уверена, че на фона на публичният настройки няма да направи пренареждане. Обществените настройки не се трансформират от сходни кавги, би трябвало медийна поддръжка за такива кавги.

Това сподели политическият психолог Каза проф. д-р  Антоанета Христова от Българска академия на науките в ефира на предаването ” Беновска пита ” по Канал 3.

Всяка седмица има разобличаване за огромна корупция, само че до момента в който концепцията, че Цветанов е нарушавал закони е много неубедителна, сподели от своя страна основният редактор на вестник ”24 часа ” Борислав Зюмбюлев.

Не дръзвам да предсказвам кой е поръчал абсурда. Това е нещо, което е било обществено. Цветанов не се е криел за това нещо, той е изпращал щерка си до учебния рейс. Това е огромен удар против ГЕРБ, добави Зюмбюлев.

Проблемът е, че хората в политиката без да преценят средата, в която работят, вършат избрани дейности въз основата на незадоволителна информация не помнят, че не би трябвало да вършат рискови дейности, до момента в който са на власт, сподели проф. доктор Христова.

Темата с жилищата е доста сензитивна. Ако нямаш апартамент, значи нищо не си направил, по тази причина е сензитивна тематиката, счита основният редактор на вестник ”24 часа ”.

Ефектът не е толкоз огромен, първият ден не беше скандал, само че след мединия напън през идващите дни, и посредством струпване в дневния ред на медиите, съобщи пък проф. Антоанета Христова. 

Случаят с жилището на брачната половинка на ръководителя на Върховен касационен съд Лозан Панов – Елисавета  е повече от абсурден. Там са заобиколени всички схеми за заплащане на налози. От документите излиза наяве, че тя употребява скица за закупуване на място на градеж и по този начин заплаща строителна услуга и по този начин не се заплаща Данък добавена стойност, разкри Борислав Зюмбюлев.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР