Снимка: Канал 3Очаква се на 11 юли да приключи проверката

...
Снимка: Канал 3Очаква се на 11 юли да приключи проверката
Коментари Харесай

Причините за падането на военния хеликоптер Ми-17 ясни на 11 юли

Снимка: " Канал 3 "

Очаква се на 11 юли да завърши инспекцията за злополуката с военния хеликоптер Ми-17 в региона на авиобаза „ Крумово “. Това заяви пред публицисти в Пловдив министърът на защитата Красимир Каракачанов, който участва на празника на Пловдивския гарнизон, написа " Канал 3 ".

„ Вече имам предварителна информация, само че до момента в който не завърши тази инспекция не мога да разясня “, сподели Каракачанов. Той разясни, че не е редно да се разясняват резултатите, преди да излезе работата на комисията и преди прокуратурата да се произнесе. 

Военен вертолет Ми-17 се разруши край Летище „ Пловдив “ към 20.30 часа на 11 юни, при планов полет. Той падна от към 50 м височина в региона на авиобаза „ Крумово “. Екипажът на борда на вертолета бе от трима военнослужещи, от които двама починаха -командирът на екипажа капитан Пламен Пантелеев и помощник-пилотът капитан Стоян Неделчев. Третият член на екипажа – бордният инженер офицерски претендент Алексей Каменов бе откаран в болница, където положението му бе нормализирано. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР