Снимка как грижовно е гушнал малко бебенце си пусна Азис.

...
Снимка как грижовно е гушнал малко бебенце си пусна Азис.
Коментари Харесай

Азис показа порасналото си бебе

Снимка по какъв начин грижовно е гушнал малко бебенце си пусна Азис. " Моята сладка щерка ", написа под фотографията артистът. Предположенията са, че това е третото дете на Азис. 

Въпреки че изпълнителят не споделя нищо за децата си, той и предходната година изненада със фотоси на бебе. През май разгласява кадър с момченце и написа: “Да станеш татко за повторно на 44 години, е благословия! Момче е ".

После продължи от време на време да пуска фотоси по какъв начин води бебето на басейн или го гушка в колата. Още тогава Азис предизвести, че няма да споделя нищо за бебето от фотосите, само че не било на негова другарка.

“Аз съм споделил, моите деца са табу в медиите ", изясни звездата. Публично е известно единствено името на първата му щерка - Рая, която към този момент е тийнейджърка.

Коя е майката на децата на Азис, може единствено да се гадае. От един миг нататък артистът внезапно скри персоналния си живот и стартира да се грижи никой да не знае какво се случва с него отвън сцената, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР