снимка Иван Бакалов, фейсбукПадне ли и Иван Гешев, всички хора

...
снимка Иван Бакалов, фейсбукПадне ли и Иван Гешев, всички хора
Коментари Харесай

Бакалов: Падне ли и Гешев, ГЕРБ ще ги разследват и съдят един по един

снимка Иван Бакалов, фейсбук

Падне ли и Иван Гешев, всички хора от ГЕРБ ще почнат да ги проверяват и съдят. Това разяснява в ефира на 7/8 тв журналистът Иван Бакалов.

Досега живеехме в една фасадна народна власт - начело наподобява обикновено, само че откъм гърба всичко се решаваше не от един, а от трима души (Борисов, Пеевски и Гешев). Сега на ГЕРБ им стана комплицирано ситуацията. Пеевски е гръмнат с пушка от дивия запад, оттатък Океана. Единствената им опора е Гешев. Той в случай че падне, е допустимо всички тези хора да стартират да ги проверяват и да ги съдят. Борбата Гешев да остане е на живот и гибел. Това сподели пред 7/8 TV журналистът Иван Бакалов. За това е нужна смяна в закона за Висш съдебен съвет и промяна на основния прокурор.

Той предвижда обаче, че в идващите 3-4 години ще има избори всяка година, написа frognews.bg.

„ В моя уебсайт аз и карикатуристите взехме решение да раздаваме всяка година по три награди. Едната е „ Златна мисирка “, другата „ Златен мисир “ и третата „ Златен мисир за изцяло творчество “. Тази година за „ Златна мисирка “ в остра конкуренция са Ива Николова и Илияна Беновска, която се дефинира като десерт за премиера Борисов. На една конференция той й вика: „ На тебе ще ти давам отговор най-после “, тъй като тя взима думата и почва да прави изложби “, разяснява още журналистът.

„ Трябва да сте наясно, че журналистът задава въпроси, той не прави полемики на конференции. Задава къси и ясни въпроси, първо си споделя името и от кое място е, и задава въпрос, един или два – има прелиминарен правилник. На конференцията тези така наречен мисирки стават и стартират да произнасят някакви речи и изложби, да разсъждават “, изясни той.

„ И Емил Кошлуков беше номиниран, само че изостана. Недялко е по-напред, събра повече гласове “, разясни журналистът.

„ Златен мисир “ на годината печели основният редактор на ПИК Недялко Недялков, който с оръдия остреля всички критици на Борисов. „ Златен мисир за изцяло творчество “ присъждаме на Тошо Тошев “, добави Иван Бакалов.

„ Те са един отряд такива като Ива Николова, на които главната им цел е да се заяждат, даже да не дават думата на другите, като задава въпроси. Това го видяхме по-миналата година на конференциите на НОЩ. Такива като нея се държат като някакви пиарки на държавното управление на Бойко Борисов и на партия ГЕРБ “ – по този начин Иван Бакалов разяснява следващата обществена изява на колежката си Николова от ПИК, която днес поиска министърът на стопанската система Кирил Петков да си покаже дипломата от Харвард.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР