Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов продължава да инспектира ежедневно

...
Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов продължава да инспектира ежедневно
Коментари Харесай

Борисов показа АМ Струма на ген. Мутафчийски и каза: Огромно съоръжение, голяма красота

Снимка и видео Фейсбук/Бойко Борисов

Бойко Борисов продължава да инспектира всекидневно основните места, на които се строи. Този път дружно с него беше един мъж, който нашумя през последната година около ковид. Министър-председателят сподели на ръководителя на НОЩ проф. Венцислав Мутафчийски градежа на Автомагистрала " Струма ". Това стана ясно от видео, оповестено в профила на премира във Facebook.

,Тунелите има още по 50-60 метра да се вършат. Март месец ще можем да минем от единия до другия завършек на тунелите. Мостът ще е подготвен едната страна. Идеята е стане ли готово в едната посока да се облекчи доста трафика. Двата тунела по едно и също време се работят. Тези 10 км ги минаваш за няколко минути. Да видиш " Струма " каква беше, гледай в този момент всичко към този момент е вътре във водата. На 40-50 м са пилоните. Огромно оборудване, огромна хубост! Тук са 100 м денивелация. Всичко това с багерите виждаш по какъв начин е изядено, изядено, изядено``, разяснява министър председателят, до момента в който проф. Мутафчийски единствено кимаше одобрително.

,,Затова ваксинирайте крепко. Ваксинирайте, лекувайте, да ги върнем по-бързо хората към естествения живот. Това е най-важното. Огромна работа вършите. Ние не спряхме строителството като в доста други държави``, изясни още Борисов на ген. Мутафчийски, написа eurocom.bg.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР