Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов направи изявление, което със

...
Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовБойко Борисов направи изявление, което със
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Дойдат ли БСП и ДПС на власт, фондове и програми заминават

Снимка и видео Фейсбук/Бойко Борисов

Бойко Борисов направи изказване, което сигурно ще " взриви " политическия живот. Премиерът сподели какво би се случило, в случай че две от партиите, които ще влязат и в новия парламент, поемат ръководството на страната.

Дойдат ли Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи на власт фондовете и стратегиите отпътуват ", сподели министър председателят Бойко Борисов по време на обиколката си в манастири в област Перник.  Посещението бе излъчено във Фейсбук профила на премиера. Борисов посети манастири, които са получили европейско финансиране и поддръжка от страната за възобновяване си.

При визитата си в Пещерския манастир, община Земен, Борисов уточни още, че държавното управление прави доста за църквите и джамиите. " Искаме хората да видят какво се строи, тъй като съм уверен, че 90 на 100 от българите не знаят за тези манастири и джамии ", сподели Борисов.

Преди това Борисов посети Жаблянския манастир. След визитата във Фейсбук Борисов написа: " 200 000 отпуснахме за ремонт на Жаблянския манастир ``Свети Йоан Предтеча ". 

Светата обител е в Конявската планина, покрай гр. Земен, и до нея се стига доста мъчно с автомобил. Затова и сега секторът до манастира се чакълира ". Премиерът посети Земенския манастир, както и манастира " Св. Пантелеймон " в село Смиров дол, осведоми Българска телеграфна агенция.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР