Снимка: ФлагманОкръжен съд – Бургас определи да бъде взета мярка

...
Снимка: ФлагманОкръжен съд – Бургас определи да бъде взета мярка
Коментари Харесай

Лоша новина за Николай, който подпали валяците на „Джи пи груп“ в Бургас

Снимка: Флагман

Окръжен съд – Бургас дефинира да бъде взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на обвинения Николай П., притеглен като обвинен за палеж, оповестиха от съда, написа Блиц.
        

Николай П. е обвинен за това, че на 09.05.2019 година, в гр. Бургас, запалил непознато имущество на забележителна стойност, а точно две строителни машини, благосъстоятелност на компания, като е имало заплаха пожарът да се разпростре и върху други строителни машини на същата компания.

Вследствие на това са последвали обилни вреди на стойност 210 000 евро. Престъплението, за което е повдигнато обвиняването се явява тежко съзнателно закононарушение по смисъла на закона, наказуемо с „ Лишаване от независимост “ от 3 до 12 години.
   
Според съда, доказателствата досега разрешават да се направи съмнение за допустима съпричастност на обвинения в закононарушението. В материалите по делото са налице задоволително доказателства, мотивиращи актуалната правосъдна инстанция да одобри, че заплахата обвиненият да извърши ново закононарушение е изцяло действителна.
 
Многократните осъждания на Николай П. свидетелстват за одобрени незаконни привички и го разкриват като персона с висока степен на социална заплаха. Според съда, пребиваването на обвинения в местата за отнемане от независимост, не е оказало упования превъзпитателен и възпиращ резултат, откакто актуалното действие е осъществено след освобождението му от пандиза, на 14.12.2018 година

Според Окръжен съд – Бургас доводите на отбраната за здравословното положение на обвинения не са спънка, той да търпи най-тежката мярка за неотклонение, поради, че лекуването би могло да продължи и при изискванията на „ Задържане под стража “.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР