Снимка: Флагман37-годишният Севджам Юмер от Карнобат поиска да остане под

...
Снимка: Флагман37-годишният Севджам Юмер от Карнобат поиска да остане под
Коментари Харесай

Диреният на Апенините карнобатлия с чудато обяснение за бягството си от Италия

Снимка: Флагман

37-годишният Севджам Юмер от Карнобат изиска да остане под домакински арест, до момента в който съдът прегледа настояването на италианските управляващи за изгонването му. Припомняме, че Севджан има влезнала в действие присъда от Апелативния съд в Рим, която го праща за 5 години и 3 месеца зад решетките по обвиняване за обир и побой.

Мъжът е наказан през март т.г., само че италианските управляващи по този начин и не са го разкрили, с цел да привдат присъдата в осъществяване. Той е издирен няколко месеца по-късно в бащината си къща в Карнобат, където е и задържан.

Днес пред Окръжния съд в Бургас Севджан даде необичайно пояснение за бягството си. По думите му той подготвял прехранване за фамилията си. Имал зеленчуков магазин в Италия, само че защото жена му нямало да се оправи, той продал бизнеса си и се прибрал в Карнобат, където купил 460 овце. Смятал, че те ще дават прехранване на фамилията му до момента в който е в пандиза.

„ Не съм се крил, нито съм се опитвал да тичам. Кълна се в Аллах! Ако неистина, да ме покоси и да умра тук “ , сподели в прочувственото си послание пред Бургаския областен съд Севджан.

В един миг едрият и здрав мъж даже се разплака пред арбитър Грънчев, обяснявайки, че е наказан незаслужено в Италия и натопен от румънец, който му дължал пари. Въпросният човек обидил жена му и го заплашвал. Юмер си изтървал нервите и го блъснал, само че никога не е задигал каквито и да е негови движимости, твърди обвиненият.

Окръжният съд ще дефинира дали Юмер да остане в ареста до гледането на делото му за екстрадиция в 16 ч. през днешния ден.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР