Снимка Флагман.бгПрогнил клон от старо дърво буквално е затиснал автомобил

...
Снимка Флагман.бгПрогнил клон от старо дърво буквално е затиснал автомобил
Коментари Харесай

Гнило дърво се срути върху кола в Бургас, по чудо няма жертви

Снимка Флагман.бг

Прогнил клон от остаряло дърво безусловно е затиснал автомобил с човек и фамилията му, до момента в който са паркирали под знака за Синята зона в ъгъла на улиците „ Рилска ” и „ Асен Златаров ” в Бургас. Инцидентът е станал към 9,30 часа.

Беше извънредно – дървото безусловно се сцепи и падна върху колата, хората едвам се измъкнаха. Веднага започнахме да звъним на дежурните в Общината, само че на вятъра. Човекът постоя към половин час и си потегли, откакто уведоми застраователя си. За това сигнализираха съседите от двете улици. До идването на наш кореспондент мястото бе разчистено.

Живеещите в близост настояват, че многократно  алармирали Община Бургас за заплахата от остарялото дърво, което за всички било явно, че всеки миг може да вземе жертва. През предходната година през лятото хулигани запалили хралупата в него и се наложило с пожарна да се гаси. След пожара обстановката станала още по-нетърпима, тъй като към този момент нищо не крепяло голямата корона -  до през днешния ден, когато по знамение се е разминало без жертви в празничния ден.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР