Снимка Флагман.бгБургазлията Мариан Челебиев реши да дава обяснения за убийството

...
Снимка Флагман.бгБургазлията Мариан Челебиев реши да дава обяснения за убийството
Коментари Харесай

Мариан Челебиев проговори за убийството на майка си: Тук има и нещо друго!

Снимка Флагман.бг

Бургазлията Мариан Челебиев реши да дава пояснения за убийството на майка си Бинка, едвам откакто чу, че Бургаският областен съд удължава мярката за неотклонение и го оставя зад решетките, написа Флагман.бг.

Докато Цвета Попова четеше претекстовете за решението си, 35-годишният мъж прекъсна окръжния магистрат с думите: „ Само, че тук има и нещо друго... ”

Той обаче не съумя да довърши изречението, защото арбитър Попова не му разреши.

„ Нямам право да приказвам, по този начин ли? ”, възмути се Мариан.

Уважаваният бургаски магистрат изясни на обвинения, че на два пъти е предоставяла опцията за пояснения, само че той само повтарял, че няма какво да каже. Цвета Попова обоснова решението си, че има възможност Мариан да се укрие, защото бъде приет за отговорен, може да получи наказване от над 10 години затвор.

Припомняме, че 35-годишният мъж е упрекнат в съзнателно ликвидиране на майка си Бинка Челебиева. Той направил признания за закононарушението, като обяснил, че родителите му го тормозели от много време и нервите му не издържали.

Според източници на Флагман.бг причина за свадите били желанията на родителите на Мариан да го изпратят в психиатрична клиника.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР