Снимка флагман.бгБог чу молитвите за 33-годишната Яна С., пострадала тежко

...
Снимка флагман.бгБог чу молитвите за 33-годишната Яна С., пострадала тежко
Коментари Харесай

Бог чу молитвите за Яна! Красавицата се прибира у дома след борбата между живота и смъртта

Снимка флагман.бг

Бог чу молитвите за 33-годишната Яна С., потърпевша тежко при безразсъден случай в руенското село Просеник. Тя се възвръща сполучливо, даже към този момент си е вкъщи. 
Припомняме, че младата жена бе затисната от трактор, ръководен от мъжа си, до момента в който тя му пособия. Яна бе в извънредно тежко положение, с заплаха за живота. Тя беше призната в реанимацията на УМБАЛ-Бургас, заяви флагман.бг.

Няколко дни след случая лекарите са съумели да я стабилизират и тя е превозена в столичната болница Токуда, където се лекува близо 20 дни.

Иван И. – мъжът, с който живеят на фамилни начала, сподели пред Флагман.бг, че Яна към този момент е добре, възобновена е изцяло, с помощта на професионализма на лекарите от УМБАЛ-Бургас и Токуда. 

„ Говореше се, че след този тежък случай Яна няма шансове да се оправи, само че чудото се случи и тя се пребори. Много сме признателни на проф. Младенов и доц Минчев от Токуда. Големи експерти, които демонстрираха, че човешкият живот е най-ценен. Изключителни благодарности и на целия екип на доктор Григоров от УМБАЛ-Бургас “, сподели Иван И. 

Яна през днешния ден е изписана през вчерашния ден и към този момент е при околните си в с. Просеник.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР