Снимка Флагман.бг33-годишният Руси Русев Енев от село Вресово, Община Руен,

...
Снимка Флагман.бг33-годишният Руси Русев Енев от село Вресово, Община Руен,
Коментари Харесай

Руси от Вресово: Наказателна бригада от Бургас ме преби заради дълг от 200 лева, налагаха и бременната ми съпруга

Снимка Флагман.бг

33-годишният Руси Русев Енев от село Вресово, Община Руен, се свърза преди малко с Флагман.бг, с цел да заяви, че е атакуван и грубо обичай от чиновници на известна компания за бързи заеми, заяви Флагман.бг.

Руси твърди, че е налаган с юмруци и ритници по цялото тяло. Съмнява се, че ръката му е счупена, а хората, които са го били са блъснали и жена му Желка Ангелова Ласкова, която е бременна в четвъртия месец.

„ Дойдоха и стана нещо ужасно. Преди Коледа взех заем от тях, трябваше да им дам 200 лв. до през вчерашния ден. Аз съм почтен човек, споделих им, че ще се забавя с ден-два, само че ще им платя. А те непосредствено ме нападнаха, обиждаха ме, ритаха ме, блъскаха. Беше ужасно. Казах на дамата да бяга, с цел да не стане нещо с детето.  Те и нея удариха, отнесе няколко ритника, нека да й няма нищо. Цялата махала видя какво става ”, твърди Руси.

Проверка на Флагман.бг сподели, че Руси не е подавал сигнал в РУП-а в Руен за нападението. По думите му не го направил, тъй като се страхувал да излезе от махалата, мутрите го чакали в селото.  От няколко часа се е скрил се и не излиза, а агонизира от раните си, кълне се по телефона Руси.

По думите му мъжете, които са го нападнали били защита на мъж с малко име Иван, който идвал в село Вресово с автомобил брандиран с надписа „ Бързи заеми ”. Можел да ги разпознае, тъй като постоянно щял да помни лицата им.

„ Направо щяха да ме убият ”, допълни по телефона от къщата си във Вресово Руси.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР