Снимка: фейсбукИсторията около осиновяването на Наталия Грейс предизвика вълна от

...
Снимка: фейсбукИсторията около осиновяването на Наталия Грейс предизвика вълна от
Коментари Харесай

Ето какво се случва днес с момичето, което искаше да убие родителите си

Снимка: фейсбук

Историята към осиновяването на Наталия Грейс провокира вълна от мнения в света на обществените мрежи, както и доста въпроси към възрастта ѝ и нейното психическо положение, написа novini.bg.

След като бе оповестен случаят с нейното осиновяване и желанието да убие родителите си, в общественото пространство излязоха още някои линии, свързани със ориста на момичето. По информация на международните медии в документите на Грейс е било ясно записано, че тя е родена на 4 септември 2003 година и че страда от костно заболяване.

През 2011 година – година откакто я осиновяват от сиропиталище във Флорида, семейство Барнет открива след проучване на костите ѝ, че тя е на 14, а не на 7 година Година по-късно следва нова експертиза, която пък демонстрира, че Грейс е на 11 години.

Така се стига до приемането ѝ в психиатрично заведение, откакто тя стартира да заплашва родителите си с ликвидиране. Именно там докторът, който се заема с лечението ѝ, афишира, че ``малкото момиченце`` в действителност е 22-годишна жена, а заради ниските равнища на продукция на хипофизния соматотропен хормон я диагностицира с нанизъм – закъснение в растежа.

След преживения смут семейство Барнет взимат решението да се разделят. Според мъжа двамата са били предумишлено излъгани още при осиновяването, до момента в който съгласно някогашната му брачна половинка през цялото това време са отглеждали ``психопат`` в дома им.

Какво се случва през днешния ден с Наталия Грейс? Днес момичето живее с новото си приемно семейство – надалеч от предходния си дом в Индиана и разведеното към този момент семейство Барнет.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР