Снимка Фейсбук/Национален фенклуб на Черно мореЧерно море приключи с грешките.

...
Снимка Фейсбук/Национален фенклуб на Черно мореЧерно море приключи с грешките.
Коментари Харесай

Марев: Черно море приключи с грешките, Зе Гомеш ще се отпуши в събота

Снимка Фейсбук/Национален фенклуб на Черно море

Черно море завърши с грешките. Силно имам вяра, че ще покажем на какво сме способни и на фона на добре изиграния мач с ЦСКА в София, ще вземем трите точки против Берое.

Това сподели за " Петел " легендата и рекордьор по изиграни мачове за " моряците " Тодор Марев.

Двубоят със заралии обаче няма да е елементарен. Те привлякоха одобрен голмайстор, имат качествени изпълнители и дълга скамейка. Отделно за следващ път ще ни липсва и публиката, която е 12-ият ни състезател. През годините съперничеството ни с Берое постоянно е било забавно, доста постоянно мачовете са прекосявали равностойно и везните са били изравнени, добави Марев.

Новият нападател при нашите Зе Гомеш ми направи положително усещане на " Армията ". Добре владее топката, има прилична техника, остава единствено да се приспособява. Мисля, че ще се отпуши против заралии, сподели още Марев.

Запитан по-добър тим ли има Черно море от другите претенденти за шестицата, ветеранът бе сбит: Ние сме с един гърди пред ЦСКА 1948 и Левски.

Тодор Марев призна още, че формулата за осъществяване на шампионата не е удачна. Не е редно седмият да играе бараж за Европа, защото в един мач всичко може да се случи и да излъже третия или четвъртия. Но пред седмия са петият и шестият, които не получават късмет да спорят за място в Лига Европа, аргументира се Марев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР