Снимка Фейсбук/MFABulgariaОт Външно министерство съобщиха за нови мерки срещу коронавируса,

...
Снимка Фейсбук/MFABulgariaОт Външно министерство съобщиха за нови мерки срещу коронавируса,
Коментари Харесай

МВнР: Великобритания въвежда нови ограничения за превозвачите от 6 април

Снимка Фейсбук/MFABulgaria

От Външно министерство оповестиха за нови ограничения против ковид, които ще бъдат въведени на Острова до дни. ъв връзка с разпространяването на Ковид-19 Англия вкарва нови ограничавания за всички превозвачи, влизащи на територията на страната, считано от 6 април 2021 година, оповестиха от .

По информация на посолството ни в Лондон съгласно новите ограничения превозвачите, чиито престой на територията на Англия е до 48 часа, ще би трябвало да създадат антигенен тест преди края на втория ден. В случай че престоят им е по-дълъг от два дни, те са задължени да преминат през тестване на петия и на осмия ден. Тестовете се правят гратис в избрани за задачата държавни центрове.

Превозвачите са задължени да се карантинират в транспортните си средства в границите на 10 дни, които могат да напущат единствено за извършване на покупки на хранителни артикули, къси разходки и тоалет.

Българското посолство в Лондон обръща внимание, че при неспазване на наредбите ще бъдат налагани санкции в размер на 1000 английски лири.

В случай на заразяване с КОВИД-19 превозвачите ще бъдат задължени да се карантинират за своя сметка в избраните за задачата от английските управляващи хотели, написа vesti.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР