Снимка Фейсбук/Алексей Навални АлексейВлошено е здравословното състояние на Алексей Навални

...
Снимка Фейсбук/Алексей Навални АлексейВлошено е здравословното състояние на Алексей Навални
Коментари Харесай

Навални се стопил с 8 килограма при връщането си в Русия

Снимка Фейсбук/Алексей Навални Алексей

Влошено е здравословното положение на Алексей Навални при връщането му в Русия. От завръщането си той е свалил 8 кг и то още преди да разгласи гладна стачка поради неналичието на здравни грижи, пише 

Навални, най-шумният критик на президента Владимир Путин, разгласи гладна стачка в сряда, с цел да поиска подходящо здравно лечение за болки в гърба и изтръпване на двата крайници.

В обява във Фейсбук екипът му съобщи, че Навални, който е висок 189 сантиметра, е тежал 93 кг, когато е дошъл в наказателната колония.

" В момента той тежи 85 кг. Това е минус 8 кг още преди гладната стачка ", сподели екипът.

Съюзниците обявиха, че Навални свързва загубата на тегло с лишаването от сън, което 44-годишният мъж назова форма на " мъчение ".

" Те към момента не разрешават на доктор да го посети ", сподели екипът и добави, че диагнозата на Навални към момента не е ясна.

В изказването се споделя, че сега лекарите оферират той да бъде лекуван с никотинамид.

Опозиционният политик излежава 2 години и 8 месеца по остарели обвинявания за измами в колония на изток от Москва. Той беше задържан, когато се завърна в Русия през януари от Германия, където прекара месеци, възстановявайки се от съвсем съдбовно отравяне, за което е упрекнат Кремъл. Навални споделя, че сега страда от мощни болки в гърба и изтръпване на краката и са му били давани единствено болкоуспокояващи. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР