Снимка: Доналд Тръмп, ФейсбукРобърт, по-малкият брат на президента на САЩ

...
Снимка: Доналд Тръмп, ФейсбукРобърт, по-малкият брат на президента на САЩ
Коментари Харесай

Малкият брат на Доналд Тръмп почина на 71-годишна възраст

Снимка: Доналд Тръмп, Facebook

Робърт, по-малкият брат на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, е умрял в събота вечерта в болница в Ню Йорк на 71-годишна възраст, заяви нощес самият Доналд Тръмп, представен от Ройтерс, съобщи Инвестор.бг. 

" С натежало сърце желая да споделя, че брат ми Робърт си отиде с мир довечера. Той не беше единствено мой брат, той беше и най-хубавият ми другар. Ще ни липсва доста, само че ще го срещнем още веднъж. Паметта му ще живее в моето сърце вечно. Робърт, обичам те. Почивай в мир ", гласи изказването на 75-годишния американски президент.

По-рано беше обявено, че Робърт Тръмп е приет в болница в Ню Йорк в тежко положение. По-големият му брат Доналд го посети в петък.

Робърт Тръмп влезе в американските вести през юли, когато се опита да спре племенницата си Мери Тръмп да разгласява книга за фамилията и за Доналд Тръмп. Мери Тръмп декларира в книгата си, че Доналд не е посетил татко ѝ на смъртния му одър през 1981 година.

Най-старият брат на президента, Фред Тръмп Джуниър, страда от алкохолизъм и през 1981 година почива на 43-годишна възраст. Живи са двете сестри на президента - Елизабет Тръмп Грау и Мариан Тръмп Бари, която е федерален апелативен арбитър в пенсия.

Робърт Тръмп стартира кариерата си на Wall Street в областта на корпоративните финанси. Впоследствие се включва в фамилния бизнес и ръководи холдинги за недвижими парцели като основен изпълнителен шеф.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР