Снимка: Дарик, архивОбщински имот да бъде обособен в площадка за

...
Снимка: Дарик, архивОбщински имот да бъде обособен в площадка за
Коментари Харесай

Община Варна ще има собствена автоморга, правят пунктове за електронни карти за автобус във всяко кметство на града

Снимка: Дарик, списък

Общински парцел да бъде самостоятелен в площадка за краткотрайно предпазване на излезли от приложимост коли. Това гласоподаваха на днешното си съвещание съветниците от ПК „ Собственост и стопанство “ към Общински съвет – Варна.

Теренът с повърхност от 3 000 кв. метра се намира в Южна промишлена зона и ще се ръководи от Оперативна програма „ Паркинги и синя зона “, което извозва изоставените коли от улиците на града.

Членовете на комисията предоставиха на предприятието и част от различен парцел – обществена общинска благосъстоятелност. Върху имота от 1 200 кв. м. ще бъде построен паркинг за зареждане на 18 електрическия автомобил, обслужващи и контролиращи Синята зона във Варна. Теренът в Южна промишлена зона граничи с паркинга за погрешно паркирани моторни транспортни средства.

На днешното съвещание бе решено също да се дават работни пространства, ситуирани в постройките на районните кметства, за потребностите на Оперативна програма „ Транспорт и автоматизирана система за контролиране на уличното придвижване “. Това се постанова поради въвеждането напълно на автоматизирана билетна система и поради реализацията на отговорностите за създаване на пунктове за продажба и зареждане на електронни карти, се споделя в претекстовете на предлагането.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР