Снимка: Chernomorepfc.bgЧерно море постигна убедителна победа при гостуването си на

...
Снимка: Chernomorepfc.bgЧерно море постигна убедителна победа при гостуването си на
Коментари Харесай

Черно море разби Царско село като гост. Илиан Илиев-младши с 2 гола навръх рождения ден на баща си

Снимка: Chernomorepfc.bg

Черно море реализира безапелационна победа при гостуването си на Царско село в последния си мач от Група " А " на втората осмица от efbet лига.

Илиан Илиев-младши направи страховит подарък за 52-ия рожден ден на татко си - треньора на отбора Илиан Илиев, вкарвайки два гола в 5-ата и 15-ата мин. Матиас Курьор и Исмаил Иса осъществиха другите попадения за варненци, а за домакините прецизен бе Георги Минчев от дузпа. През целия дуел варненци направляваха срещата и справедливо се поздравиха с триумфа. Последните петнадесетина минути от мача Черно море изигра с човек по-малко, откакто червен картон получи Мирослав Енчев. Иса пък изпусна дузпа за " моряците ".

Срещата стартира в умерено движение, само че още с първата си сериозна офанзива в мача " моряците " стигнаха до попадение. В 5-та минута, след чудесна композиция в центъра, Васил Панайотов откри захождането без топка на Илиян Илиев-младши, който даде преднина на своя отбор, написа Гонг. 

Девет минути по-късно пристигна нова опция за Черно море. След продължителна композиция топката попадна в краката на Исмаил Иса, който от към 18 метра опита шанса си, само че диагоналният му изстрел мина около дясната греда на Джони Пласид. 

В 19-та минута преимуществото на " моряците " беше удвоено и в цифровото изражение на резултата. След нова хубава офанзива Цветомир Панов центрира паралелно на вратата на Царско село, където Джони Пласид позволи съдбовна неточност, поставяйки безусловно топката на пътя на Илиан Илиев-младши, който не сбърка за 2:0. 

Седем минути по-късно пристигна и първият сериозен късмет за момчетата на Любослав Пенев. След страховит самостоятелен рейт на Андерсон Кордейро на левия фланг бразилецът реши да стреля от сложен ъгъл, само че беше спрян от положителната на интервенция на Митрович. 

В 35-та минута възпитаниците на Любослав Пенев съумяха понижат резултата като че ли отникъде. След центриране от десния фланг Андерсон Кордейро смъкна топката към точката на дузпата на Черно море, преди Георги Минчев да бъде съборен забранен и съдията на срещата да отсъди дузпа. Зад топката застана точно Минчев, който беше невъзмутим и не позволи пропуск, правейки резултата 1:2.

Пет минути след началото на второто полувреме момчетата на Илиан Илиев бяха напът да стигнат до трети гол. Матиа Курьор получи превъзходен пас на левия фланг и задържа добре, преди да откри Патрик Андраде на границата на наказателното поле на Царско село. Андраде откри пространство за шут, който обаче беше избавен с опитност от стража на домакините.  

В 53-та минута пристигна и първият противоречив миг в срещата.  След осъществяването на ъглов удар пред вратата на Царско село Джони Пласид не се намеси добре, само че в последна сметка беше отсъден фаул против Мирослав Будинов и попадението на Курьор не беше зачетен. При повторенията обаче се видя, нямаше никакви учредения за такова присъждане и " моряците " трябваше да получат трето попадение. 

Осем минути по-късно въпреки всичко справедливостта спечелва и момчетата на Илиан Илиев стигнаха до трети гол. След осъществяването на свободен удар отдясно на вратата на Царско село Даниел Димов смъкна чудесно топката за непокрития Матиа Курьор, който от броени метри нямаше по какъв начин да сбърка за 3:1. 

В 67-та минута момчетата на Любослав Пенев бяха на косъм от ново понижаване на резултата. След осъществяване на ъглов удар Мартин Кавдански се извиси най-високо от всички и заби топката към вратата на гостите, нацелвайки както страничната по този начин и горната греда на вратата на Миодраг Митрович. ​

Шест минути по-късно и момчетата на Илиан Илиев бяха напълно покрай ново попадение в своя изгода. След страхотна контраофанзива Матиа Курьор съумя откри изцяло непокрития Исмаил Иса, който от границата на наказателното поле нацели горната греда на вратата, защитавана от Джони Пласид. 

В 77-та минута " моряците " останаха с човек по-малко. Току-що появилият се на терена като промяна Мирослав Енчев извърши нарушаване като финален човек в отбраната на своя отбор и получи пряк червен картон. 

Нови пет минути по-късно момчетата на Илиан Илиев трябваше още веднъж да усилят задатъка си. След недомислени дейности на Хулио Родригес, който повали Матиа Курьор, беше отсъден нов 11-метров углавен удар в срещата. Зад топката застана Исмаил Иса, който обаче не беше по никакъв начин безапелационен в осъществяването си, което беше избавено от Джони Пласид. 

Все отново Исмаил Иса съумя да осъществя гол, вкарвайки в четвърти следващ мач на варненци.

СНИМКИ ОТ МАЧА ВИЖТЕ ТУК!

Съставът на Черно море: Миодраг Митрович, Даниел Димов, Стефан Станчев, Виктор Попов, Цветомир Панов (75-Мирослав Енчев), Васил Панайотов (75-Мехди Букаси), Патрик Андраде, Матиас Курьор, Илиан Илиев, Родриго Енрике (78-Димитриос Хантакиас), Исмаил Иса.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР