Снимка БулфотоЗемята на Балканите е пропита с кръв - нека

...
Снимка БулфотоЗемята на Балканите е пропита с кръв - нека
Коментари Харесай

Борисов към БСП: Бизнесът вдига доходите, не вие!

Снимка Булфото

Земята на Балканите е пропита с кръв - дано да създадем един прелестен бизнес-климат тук, призова министър председателят Бойко Борисов съседите ни от района по време на икономическия конгрес в Пловдив. Заедно с него са и еврокомисарят Мария Габриел, както и министрите Томислав Дончев и Владислав Горанов, написа standartnews.com .

Борисов разяснява българо-северномакедонския спор за Гоце Делчев и съпостави революционера с Че Гевара, който макар че не е кубинец, се е борил за свободата на Куба.

" Вместо тези герои със своята всеотдайност да ни сплотяват, стават ябълка на раздора ", възмути се министър-председателят. " Това са хора, които са се жертвали за богатството на всички хора в този район ", установи Борисов.

Западните Балкани са изостанали във всяко едно отношение, означи той и заключи, че на полуострова политиците имат разсъдък и опит. " И ще преодолеем всички компликации ", уверен е Борисов. 

" Понеже видях, че и турският и гръцкият дипломат са от двете ми страни - доста обезпокоително мина последният Европейски съвет ", осведоми ги министър-председателят. " България потвърди по какъв начин се прави по този начин, че без да визира ничии ползи, да бъде еднообразно потребна и за себе си, и за съседите ", заключи Борисов. 

Премиерът сподели пред участниците във форума графика, която илюстрира икономическото развиване на страната през годините на Прехода. Той уточни по какъв начин кривата се насочва нагоре в годините на ръководство на ГЕРБ.

" Ако желаете, да спрем този напредък? ", обърна се риторично Борисов към представителите на бизнеса на форума. И добави: " Но този напредък се дължи на извънредно добра данъчна среда и работа на приходните организации. За последните 10 година два пъти са се вдигнали приходите ", сподели министър председателят.

Борисов се обърна задочно към Българска социалистическа партия, която дава обещание да подвига приходите на хората. " На приказки е доста лесно- ще вдигнем приходите. Как, бе? Доходи се подвигат с тези хора - с бизнеса ", уточни към присъстващите в залата министър председателят. " С хората, които вършат Брутният вътрешен продукт и добавената стойност ", добави още Борисов. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР