Снимка БулфотоЗемеделците казват, че май месец като вали, все едно

...
Снимка БулфотоЗемеделците казват, че май месец като вали, все едно
Коментари Харесай

Бойко Борисов към земеделци: Застраховайте се, така и за нас ще е по-лесно да ви подпомагаме

Снимка Булфото

Земеделците споделят, че май месец като вали, все едно жълтици падат от небето. Дъждът в действителност е за положително. Това сподели премиерът Бойко Борисов по време на среща с обезщетени аграрни стопани след унищожителна градушка, помела реколтата им, заяви вести.бг.

" Строи се добре, бързо, и ще видите след една-две години. В Шумен се откри един от най-модерните фабрики в Европа ", увери ги той. " Ще дава за към 300-400 милиона продукция за година. Не е надалеч времето, когато елементи от коли от европейски автомобилни колоси ще се вършат в Шумен ", сподели Борисов.

" Бюджетът върви добре. Бъдете спокойни. Застраховайте се, тъй като и за нас е по-лесно да ви подкрепяме. Видяхте какво се случи в Хърватия, отнесе ги. В залата има представители и на други партии, тъй че подкрепяме и другите ", пошегува се Борисов.

Заедно с премиера бе и земеделският министър Десислава Танева. " Държавата продължава да оказва помощ на земеделските стопани, които пострадаха от градушки. Отпуснати са 3 милиона лв. за компенсации “.

Тя увери, че не престават да се построяват нови площадки за отбрана от градушки ", разяснява тя.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР